Huysuz Virjin neden öldü, hastalığı neydi?

Huysuz Virjin ya da gerçek adıyla Seyfi Dursunoğlu neden öldü, hastalığı neydi?

Google Haberlere Abone ol
Seyfi Dursunoğlu hayatını kaybetti

Huysuz Virjin ya da gerçek adıyla Seyfi Dursunoğlu neden öldü, hastalığı neydi?

Huysuz Virjin karakteriyle tanınan Seyfi Dursunoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

15 gündür tedavi altında olan Dursunoğlu'nun son üç gündür yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Seyfi Dursunoğlu uzun süredir KOAH hastalığı tedavisi görüyordu. 

87 yaşındaki ünlü şovmen, hastalığının ilerlemesi nedeniyle solunum yetmezliği ve benzeri sebeplerden dolayı hayatını kaybetti.

SEYFİ DURSUNOĞLU KİMDİR?

Seyfi Dursunoğlu, 1 Ekim 1932 tarihinde Trabzon'da doğdu. Aslen Bayburtludur. Küçük yaşta 1938'de İstanbul'a gelmişler. Önce Vefa'da bir eve yerleşmişler oradan Karagümrük'e, sonra Beylerbeyi'ne geçmişler. Babası Eminönü'nde manifaturacıydı. Annesinin adı da Selvi hanım. 7 kardeşlerdi. Atikali'de başladığı ilkokulu Beylerbeyi'nde bitirdi. İlkokuldan sonra hep yatılı okudu.

Deniz Lisesi'ni bitirdikten sonra İngiliz Filolojisi bölümünde gördüğü eğitimi yarıda bırakarak Sosyal Sigortalar Kurumu'nda memur olarak çalışmaya başladı. 18 yıl SSK'da devlet memurluğu yaptıktan sonra işinden ayrıldı ve 1970'te Huysuz Virjin olarak sahneye çıkmaya başlamıştı.

ÖLÜM NEDENİ AÇIKLANDI 

87 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçının vefatıyla ilgili bilgi veren hastane Başhekimi ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, şunları söyledi:

KOAH hastası olan ve aynı zamanda 15 gündür hastanemizde pnömoni (zatürre) tedavisi gören değerli sanatçımız Seyfi Dursunoğlu’nu maalesef bugün saat 16.45’te kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, tüm sanat camiasına ve sevenlerine sabır diliyoruz” ifadelerini kullandı. Sevilen sanatçının cenazesiyle ilgili bilgiler ise ilerleyen günlerde belli olacak.

İNGİLİZ BAKANDAN EZBER BOZAN TÜRKİYE KONUŞMASI

 

Yorumlar

adsız canı cehenneme ve kabri ateşle dolsun inşaallah