Hüseyin Zorlu hangi partiden? Kimdir? Esra Erol'da

Esra Erol'da Hüseyin Zorlu hangi partiden, kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve neden gündem oldu? Hüseyin Zorlu'nun evli olduğu halde başkalarıyla evlenmeye kalkıştığı ortaya çıkınca skandal patladı.

Google Haberlere Abone ol
Hüseyin Zorlu hangi partiden? Kimdir? Esra Erol'da

Esra Erol'da Hüseyin Zorlu isimli vatandaşın birçok kadının başına getirdikleri duyanları hayretler içerisinde bıraktı. Peki, Esra Erol'da Hüseyin Zorlu kimdir?

Nişanlanıp evlilik hazırlığı yaptığı Hüseyin Zorlu'nun 5 yıllık evli olduğunu öğrenen Nergiz Hanım, Esra Erol'da programına başvurdu.

Programda anlatılan iddialara göre; Hüseyin Zorlu, Nergiz Hanım'a babadan kalan mirası almak için annesinin yanına nişanlı olarak tanıştırıldı. Kendisine kalan parayı Hüseyin Bey’e verdiğini söyledi.

Zorlu tarafından suçlanan Nergiz hanım Nişanlanıp evlilik hazırlığı yaptığı 63 yaşındaki Hüseyin Zorlu’nun evli olduğu ortaya çıktı.

Hüseyin Bey’le parti içinde tanıştırıldığında Songül Hanım'ın evine giderken sorun çıkmaması için karı koca olarak tanıştırmam gerekmektedir dediğini böylelikle gerçeğe dönüştü. Kendisini parasının olduğunu sıkıntının olmadığını belirtti.

Kendisini güzel sözlerle kandırdığını belirtti. Nergiz Hanım'a babadan kalan mirası almak için annesinin yanına nişanlı olarak tanıştırıldı. Kendisine kalan parayı Hüseyin Bey’e verdiğini söyledi.

Nişan yapıldı evlenelim dendiğinde Nergiz Hanım’a ben evliyim cevabını aldı. Yayına bağlanan Hüseyin bey; her şeyi inkar etti. Hüseyin Bey’in 5 evlilik yaptığını ortaya çıktı.

Hüseyin Zorlu hangi partiden sorusu da programı izleyenler tarafından sıklıkla soruluyor.

Hüseyin Zorlu hangi partiden?

Hüseyin Zorlu ABP'den yani Anadolu Birlik Partisi'ndendir. 

Anadolu Birliği Partisi 14 Aralık 2019 tarihinde kurulmuş olup,

Genel Başkanı Bedri Yalçın'dır.

Antalya'da kurulan partinin genel merkezi Ankara'da bulunuyor.

 

Yorumlar