Vahide Perçin neden diziden ayrıldı?

Hünkar Yaman kimdir diziden ayrıldı mı öldü mü neden ayrıldı? Peki Vahide Perçin neden ayrıldı, ayrılıyor mu?

Google Haberlere Abone ol
Vahide Perçin neden diziden ayrıldı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman, Behice tarafından vurularak öldürüldü. Peki, Hünkar Yaman karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Vahide Perçin diziden ayrıldı mı öldü mü? İşte detaylar: 

Hünkar Yaman, dizinin son bölümünde en büyük rakibi ve düşmanı Behice tarafından bıçaklanarak vuruluyor. Dizinin final sahnesi olduğu için Hünkar Yaman'ın ölüp ölmediği ise bilinmiyor; ancak Fekeli ile evlilik hazırlıkları yapan Hünkar Yaman için bu durum hiç de iyi olmadı. 

Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan rüzgarı esiyor. Hünkar Yaman'ın bıçaklanması üzerine heyecanın tavan yaptığı dizide Hünkar'ı Vahide Perçin canlandırıyor. Başarılı oyuncu Vahide Perçin dizi ve film yapımlarının yanı sıra tiyatro sahnesinde de rol almıştır.

VAHİDE PERÇİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Vahide Perçin, İzmir Karşıyaka'da 13 Haziran 1965 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Yunanistan göçmenidir. Üniversiteye başladığında İktisat Fakültesine girdi. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü kazandı, oraya devam etti. Okul yıllarında Ankara Sanat Tiyatrosu (AST) oyuncusu Altan Gördüm ile 1992 yılında evlendi. 2012 yılında boşandı. Vahide Perçin’in bu evliliğinden Alize isminde bir kızı vardır.

Vahide Perçin 2003'te başlayan Bir İstanbul Masalı dizisindeki Suzan Kozan rolü ile televizyon dünyasına adım attı. Gördüm ailesi İstanbul'a yerleşir. Hemen arkasından Hırsız Polis dizisindeki Fulya rölüyle seyirci karşısına çıktı. 2006'da İlk Aşk filminde Çetin Tekindor ile başrolü paylaştı. Vahide Perçin, 2007 yılından 2010 yılına kadar Annem adlı dizide Zeynep Eğilmez karakterini canlandırdı. Adını Feriha Koydum dizisinde başrol oyuncusu olarak Zehra Yılmaz karakterine hayat veriyordu; ancak sağlık sorunları nedeniyle 3. sezondan itibaren dizide yer almadı.

Private Practice adlı dizinin uyarlaması olan Merhaba Hayat adlı yeni bir medikal dizide Yetkin Dikinciler, Seda Güven, Nihan Büyükağaç, Yasemin Sanino, Melike Güner ve Keremcem ile doktor rolünde oynadı. 13 Ocak 2013 tarihinde bu dizi yayından kaldırıldı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Meryem Uzerli'nin diziden ayrılmasından dolayı 3. sezonun son bölümünden itibaren Hürrem Sultan karakterini canlandırmıştır.

ATV ekranlarının iddialı dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar karakterine hayat veren ünlü oyuncu 1.78 metre boyunda, 65 kilo ve İkizler burcudur.

Yorumlar