Hülya Hüsniye Çimen kimdir, nerelidir?

Esra Erol'da bugün programa çıkarak dolandırıcı olduğu ileri sürülen Hülya Hüsniye Çimen, duyanları hayretler içerisinde bırakan suçlamalarla karşı karşıya.

Google Haberlere Abone ol
Hülya Hüsniye Çimen kimdir, nerelidir?

Esra Erol'da bugün porgrama konuk olanlar duyanları hayretler içerisinde bırakıyor. 

Programa katılan Mustafa isimli bir adam, Hülya Hüsniye Çimen isimli bir kadın tarafından dolandırıldığını ileri sürerek yardım istedi. 

Ancak sözünü ettiği kadının evli olduğu ortaya çıkınca herkes şoke oldu. 

Mustafa'nın, evli olduğunu bildiği halde Hüsniye Çimen ile imam nikahı kıydığı ileri sürülüyor. 

Hülya Hüsniye Çimen ise Mustafa bey ile evlilik için birlikte olduklarını ancak kandırıldığını ileri sürdü.

Çorumlu olan Hüsniye Çimen'in Mustafa beyin dışında Veli bey isimli başka bir kişiyi de dolandırdığı belirtiliyor. 

Esra Erol'da Hüsniye Çimen'in anlattıkları televizyon kanalını izleyenler ve stüdyodakilerini şaşırttı. 

Çocukları ve kocası Çorum'da olan Hüsniye Çimen, bir ayağı Çorum'da bir ayağı da İstanbul'da bir şekilde yaşıyor. 

Kocası bir trafik kazasında yaralandıktan sonra özürlü kalıp, yatağa bağlı kalmış. Eşinin peşinden koşamayan koca ise çaresizlik içinde çocuklarıyla memleketinde yaşamaya devam ediyor. 

TANIKLARIN İFADELERİ DE ŞOKE ETTİ

Telefonla programa bağlanan, görgü tanıkları Hüsniye Çimen'in bir dolandırıcı olduğunu, Mustafa Bey dışında başka birkaç kişiyi daha dolandırdığını söyledi. 

Mustafa Bey ile ise, evli olduğu halde evlilik vaadiyle bir araya geldiklerini, ancak sık sık temizlik yaptırıldığı için pişman olduğunu söyledi.

Programa bağlanan bir başka kadın, "Esra hanım o kadına hiçbir şekilde inanmayın. O kadın sürekli kendini acındırıyor. Herkesten para istiyor, para alıyor, bir daha vermiyor. Çocuğunun cenazesine bile katılmadı. Biz bu kadının her şeyini biliyoruz. Çocuğunun cenazesine korkusundan katılmadı. Herkese borcu var. Herkesten para alıyor. Acındırıyor kendini" dedi. 

ÇOCUĞUNUN KAN PARASINI ALIP KAYIPLARA KARIŞTI İDDİASI

Öte yandan kadının hayatını kaybeden oğlunun sigortadan aldığı 40 bin lirayı alarak İstanbul'da yediği belirtiliyor. Kadının bu yaptığı programın sunucusu Esra Erol'u da çileden çıkardı. 

"5 KÜÇÜK ALTIN VE 70 BİN LİRA PARA KAPTIRDIM"

Programa mağdur olarak katılan Mustafa isimli vatandaş ise, kadına şu ana kadar 5 küçük altın ve 70 bin lira para kaptırdığını ileri sürdü. Mustafa Bey, kadının bırakılmamasını, polise teslim edilmesi gerektiğini belirterek, parasını geri vermesini istedi.

Detaylar geliyor...

Yorumlar