Huawei akıllı saati GT 2e'nin yeni modeli geliyor

HUAWEI akıllı saatlerinden GT 2 Serisi’nin en yeni modeli olan HUAWEI WATCH GT 2e’yi, Huawei Online Mağazası üzerinden satışa sunuyor.

Huawei akıllı saati GT 2e'nin yeni modeli geliyor - Sayfa 1

HUAWEI Tüketici Elektroniği Grubu, popüler HUAWEI WATCH GT 2 Serisi’nin en yeni modeli olan HUAWEI WATCH GT 2e’yi, Huawei Online Mağazası üzerinden satışa sunuyor. Aktif bir yaşam tarzını destekleyen yeni akıllı saat, geleneksel sporlardan popüler egzersiz formlarına kadar 100 egzersiz izleme moduna sahip.

Huawei akıllı saati GT 2e'nin yeni modeli geliyor - Sayfa 2

HUAWEI, ilk kez WATCH GT 2e ile kan oksijen doygunluğu (SpO2) izleme özelliğini kullanıcılarına sunuyor. İki haftalık pil ömrüyle desteklenen cihaz, küresel tüketicilerin günlük yaşamına bilimsel, ancak sportif bir katkı getirmek için tasarlandı. Yeni akıllı saat, kullanıcıların sağlık durumlarını gerçek zamanlı anlamalarını sağlayan hassas kalp atış hızı izleme, anormal kalp atış hızı uyarıları, basınç seviyesi ve uyku izleme özelliklerini de destekliyor.

Huawei akıllı saati GT 2e'nin yeni modeli geliyor - Sayfa 3

HUAWEI WATCH GT2e; Grafit Siyahı, Kırmızı Lav ile Yeşil Nane renk seçenekleriyle Huawei Online Mağaza üzerinden 1199TL fiyatı ile satışa sunuluyor. Huawei Online Mağazası üzerinden alışveriş yapan kullanıcılar ayrıca 10000 maH kapasiteli Huawei Powerbank’i 19 Nisan’a kadar sürecek kampanya dahilinde stoklarla sınırlı olmak üzere 1TL farkla satın alabiliyorlar:

Huawei akıllı saati GT 2e'nin yeni modeli geliyor - Sayfa 4

Dünyada ilk kez kan oksijen doygunluk seviyeleri (SpO2) izleme özelliği

Global olarak ilk kez bir akıllı saat, kan oksijen satürasyon seviyelerini (SpO2) izlemeyi destekliyor. Bir dakika içinde kullanıcılar SpO2 seviyelerini kolayca test edebiliyor ve vücut durumlarını istedikleri zaman değerlendirebiliyorlar.