Hozat Belediyesi, 100’ün üzerinde hastanın naklini sağladı

Tunceli’nin Hozat İlçe Belediye Başkanı Celaleddin Polat, belediyeye alınan hasta nakil aracıyla bu yıl içinde 100’ün üzerinde hastanın naklinin sağlandığını bildirdi.Hozat Belediyesi olarak vatandaşa verdikleri değeri göstermek ve...

Google Haberlere Abone ol
Hozat Belediyesi, 100’ün üzerinde hastanın naklini sağladı

Tunceli’nin Hozat İlçe Belediye Başkanı Celaleddin Polat, belediyeye alınan hasta nakil aracıyla bu yıl içinde 100’ün üzerinde hastanın naklinin sağlandığını bildirdi.

Hozat Belediyesi olarak vatandaşa verdikleri değeri göstermek ve yaşamlarını kolaylaştıracak katkılar sunabilmek için çeşitli projeleri gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Celaleddin Polat, “Gözlemlerimiz sonucu ilçemizde yaşayan engelli ve 65 yaş üstü ekonomik yoksunluk nedeniyle Elazığ ve Tunceli Merkezde bulunan hastanelere gidemeyen vatandaşlarımızı hasta nakil aracımızla ücretsiz hastanelere ulaştırıyor. Kimsesiz olan vatandaşlarımıza ise refakat ederek işlemlerinde yardımcı oluyoruz. Bu yıl 100’ün üzerinde vatandaşımız bu hizmetimizden yararlandı” dedi.

Polat,ayrıca girişimleri sonucu çeşitli kurumlar tarafından belediyeye gönderilen hasta yatağı, tekerlekli sandalye, seyyar tuvalet ve hasta bezi gibi malzemeleri de ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını kaydetti.

Yorumlar