Hizmetçiler dizisi hangi diziden uyarlama?

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan yeni dizisi "Hizmetçiler" hangi diziden uyarlama? Hizmetçiler dizisi uyarlama mı? dizinin meraklıları tarafından sıkça sorgulanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Hizmetçiler dizisi hangi diziden uyarlama?

Kanal D'nin yeni dizisi "Hizmetçiler" hangi diziden uyarlama? Hizmetçiler dizisi uyarlama mı? son zamanlarda Kanal D ekranlarında yayına geleceği konuşulan ve henüz yayın hayatına başlamadan adından sıkça söz ettiren dizinin meraklıları diziyi araştırmaya başladı. Peki, Hizmetçiler dizisi hangi diziden uyarlama? Hizmetçiler dizisi uyarlama mı?

Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir gibi başarılı oyuncularla iddialı bir şekilde Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizinin konusu ve uyarlama olur olmadığı merak edilirken diziyi yakından takip edenler "Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in" sorularının yanıtını araştırmaya devam ediyor. 

İstanbul'da lüks bir sitede çalışan birbirinden farklı dört hizmetçinin yaşadıkları olayları konu edinen dizide, zenginlerin evlerinde çalışan hizmetçilerin günlük hayatta katlanmak zorunda kaldıkları durumları konu alır. Dizi hizmetçilerin ev sahipleriyle aralarında yaşanan ilişkileri ve bu ilişki ağıyla çevrelenmiş gizemli olayların üzerinde durur. 

"HİZMETÇİLER" DİZİSİ UYARLAMA MI?

Dizinin yayınlanması dört gözle bekleniyor. Dizinin meraklıları ise "Hizmetçiler" dizisi uyarlama mı" şeklinde aramalar yapmaya devam ederken dizinin “Ellas son La Alegris Del Hogar” adlı Meksika dizisinden uyarlama olduğu ortaya çıktı. “Hizmetçiler” dizisinde Ela karakterini oynayan Deniz Baysal, gerçeğin peşine düşerek tüm sırları çıakrtırken Atiye karakteri ile karşımıza çıkacak olan Algı Eke, ise bir yandan bebek özlemi çekerken, bir yandan çalıştığı evdeki hanımının bebeğine neredeyse annelik yaparak bu duygusunu tatmin ediyor.

 ÇOK YAKINDA EKRANDA

Hacer karakteri ile karşımıza çıkan Selen Domaç, ise besleme olarak büyüdüğü evde hizmetçilik yaparak geçinmekteyken, bir diğer hizmetçi karakteri ise Aleyna Solaker oynadığı 19 yaşındaki Çiçek rolü oluyor. Birbirinden iddialı oyuncuların yer aldığı dizi yakın zamanda seyirci karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu’nun oturduğu dizi, izleyenleri derinden etkileyecek öyküsüyle çok yakında ekrana gelecek. 

Konu itibariyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizinin yapımcılığını Fabrika Yapım, Öner Arslanel, proje tasarımını Ali Leskay üstleniyor. Dizinin uyarlandığı Meksika yapımı “Ellas son La Alegris Del Hogar” dizisi 26 Nisan 2009'da yayınlanmış ve 19 Temmuz 2009'da sona ermiş ve toplamda 13 bölümden oluşmaktadır. Dizinin Türkiye'deki uyarlamasının kaç bölümden oluşacağına dair bir bilgi bulunmamaktadır.

Yorumlar