Hisarcıklıoğlu'ndan 23 Nisan mesajı

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı: "Ulusal egemenliğin ve aydınlık yarınların en büyük teminatı, sevgi ve kardeşlik duygularıyla yetiştirilen çocuklardır"

Google Haberlere Abone ol
Hisarcıklıoğlu'ndan 23 Nisan mesajı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hisarcıklıoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın bir kez daha büyük bir sevinç ve gururla kutlandığını bildirdi.

Ulusal egemenliğin ve aydınlık yarınların en büyük teminatının sevgi ve kardeşlik duygularıyla yetiştirilen çocuklar olduğunu aktaran Hisarcıklıoğlu, "Yeryüzündeki en çağdaş yönetim biçimi milletin egemenliğine dayanan yönetimlerdir." ifadesini kullandı.

"ATATÜRK EN GÜZEL ROTAYI ÇİZDİ"

Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ancak demokrasi ve milli iradeye dayanan sistemle ulaşılabileceğine işaret eden Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti:

"Gücünü milletten almayan hiçbir yönetimin günümüz uygar dünyası için ileri bir model olduğunu düşünemeyiz. Atatürk de bu ilerici ve gerçekçi fikir çerçevesinde bize en güzel rotayı çizmiştir. Türk iş dünyası olarak her zaman diyoruz ki gençlerimiz yeni teknolojileri ve bilgileri özümseyerek, bizi daha güzel yarınlara taşıyacak. Türkiye'nin geleceği için çocuklarımızı, gençlerimizi girişimci olarak yetiştirmeye gayret edelim. Çünkü kalkınmanın en önemli anahtarı çocuklarımıza aşılayacağımız girişimci ruhtur. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını bir kez daha şükran ve minnet duygularımızla anıyor, milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum."

Yorumlar