HGS Yükleme ve Ceza Ödeme Sorunları

Türkiye’nin geçiş sistemlerinden biri olan Hızlı Geçiş Sistemi, sahip olduğu özellikler ile avantaj sunmaya devam ediyor. Bildiğiniz gibi HGS, köprülerde bulunan ve otoyol gişelerinden geçerken durmamamızı sağlıyor. Artık gişelerden geçiş yaparken durmuyor ve yolumuza devam edebiliyoruz. Ücretlerimiz ile radyo dalgaları ile etiketimizden tahsil ediliyor ve oldukça avantajlı bir şekilde geçebiliyoruz.

Google Haberlere Abone ol
HGS Yükleme ve Ceza Ödeme Sorunları

Bu sayede uzun kuyruklar oluşmamış oluyor ve sürücüler trafik sorunu yaşamadan yollarına devam edebiliyor. Gidilmesi gereken yerlere tam zamanında gidebiliyor ve son derece avantaj sahibi oluyor. Peki siz de HGS kullanmak ister misiniz? Eğer Fibabanka müşterisiyseniz ve HGS kullanmak istiyorsanız, yazımızın devamını okumalısınız. Yazımızın devamında merak ettiğiniz Fibabanka HGS veriyor mu sorusunun cevaplarını bulacaksınız. HGS yükleme konusunda en geniş ve detaylı ayrıntılar hep bu yazıda sizlere sunulmakta, hem de ilgili bağlantılardan gidecek olduğunuz kaynakta geniş arşiv yer almaktadır.

Fibabanka HGS Başvurusu

Bildiğiniz gibi Türkiye üzerinde yüzlerce banka bulunmaktadır ve bu bankalar her geçen gün daha da ileri seviyeye gitmektedirler. Sunmuş oldukları avantajlar ile insanların dikkatini çekmeyi başaran bankalar, alanının en iyi bankaları olarak nitelendirilebilirler. Belki de daha önce adını bile duymadığınız bir banka olan Fibabanka, son yıllarda atağa geçerek binlerce kişiye ulaşmayı başarmıştır. Eğer siz de Fibabanka kullanıyorsanız ve bu bankanın HGS verip vermediğini merak ediyorsanız, yazımızı okumayı sürdürmelisiniz. Burada Fibabanka ile ilgili pek çok bilgiye ulaşacaksınız.

Kuruluş tarihi çok eskiye dayanmasa da ülkemizde son derece farklı bir strateji ile faaliyetlerine devam eden Fibabanka, müşterilerine birçok konuda destek vermektedir. HGS konusunda ise aynı şeyi söyleyemeyeceğiz. Bildiğiniz gibi Fibabanka HGS başvurusu kabul etmemektedir. Bu nedenle bu banka üzerinden HGS başvurusu yapamazsınız. Peki HGS alabileceğiniz herhangi bir başka banka hangisi bilmek ister misiniz?

Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası, Türkiye İş Bankası, Albaraka Türk Katılım Bankası, TEB, Vakıf Bank, Halk Bank, Denizbank, Akbank, Kuveyt Türk gibi bankalar HGS başvurusu kabul etmektedir. Bu bankaları kullanarak HGS sahibi olabilir ve dilediğiniz gibi gişelerden geçiş yapabilirsiniz. İsterseniz PTT de işinizi görecektir. HGS başvurusu için PTT’yi de kullanabilirsiniz. Peki online HGS başvurusu yapmak ister misiniz?

Online HGS Başvurusu Nasıl Yapılır?

Başvurudan önce bir çok kişinin merak ettiği HGS ceza ödeme konusu da dikkat edilmesi gereken ve geçiş ihlallerinde uyulması gereken kurallara da yer veriyoruz. İnternet üzerinde birçok bankacılık işlemlerimizi gerçekleştirebildiğimizi biliyorsunuz. HGS başvuru işlemlerini de internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz hemen kendinize bir banka seçebilir ve başvurunuzu internet üzerinden yapabilirsiniz. Tabii bunun için o bankaya ait bir kredi kartınızın ya da bir banka hesabınızın olması gerekmektedir. Eğer yoksa her ikisinden birine başvuru yapabilirisiniz. Bu aşamadan sonra internet şubelerine girerek HGS başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Peki HGS yükleme konusunda merak ettikleriniz mi bulunuyor? O zaman yazımızın devamında HGS yükleme hakkında bilgi bulabilirisiniz.

HGS Yükleme Nasıl Yapılır?

Online sistemler üzerinden yapılabildiği gibi, birçok kuruluş üzerinden de HGS bakiye yükleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Hemen şimdi anlaşmalı bankalardan hangisini kullanarak HGS etiketi/kartı aldıysanız, o bankanın internet şubesine girebilir ve yükleme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz PTT internet şubesi de işinizi görecektir. Bununla birlikte bazı petrol istasyonları da HGS yükleme yapacaklardır. Bununla birlikte PTT paramatikleri veya PTT şubeleri de HGS yüklemek için sizlere yardımcı olacaktır. Son olarak anlaşmalı bankaların şubelerine giderek HGS dolum işlemi yapabilirsiniz. Dilerseniz HGS etiketinizi/kartınızı banka üzerinden alırken otomatik ödeme talimatı da verebilirsiniz. Bu sayede tekrar tekrar bakiye yükleme işleriyle uğraşmak zorunda kalmamış olursunuz. Bununla birlikte HGS geçişlerinizi kredi kartı ekstrelerinizden veya hesap hareketlerinizden de görebilme imkanına sahip olmuş olursunuz. Ayrıca, anlaşmalı bankalardan alınan HGS ile bazı noktalardan belirli günlerde indirimli geçiş de yapabilirsiniz.

Yorumlar