Herkes Acun'un eski eşi diye tanıdı işte hikayesi

Herkesin Acun Ilıcalı'nın eski eşi olarak tanıdığı Zeynep Yılmaz hakkında ne kadar şey biliyorsunuz? İşte Yılmaz'ın hayat hikayesi...

Herkes Acun'un eski eşi diye tanıdı işte hikayesi - Sayfa 1

Herkesin Acun Ilıcalı'nın eski eşi olarak tanıdığı Zeynep Yılmaz hakkında ne kadar şey biliyorsunuz? İşte Yılmaz'ın hayat hikayesi...

Herkes Acun'un eski eşi diye tanıdı işte hikayesi - Sayfa 2

Zeynep Yılmaz, babasını çok erken yaşta kaybetti, annesine çok bağlıydı. Tek çocuk olmanın burukluğunu da uzun yıllar üzerinden atamadı, hep bir kardeşi olsun istiyordu. Ancak annesi bu eksikliği ona hiçbir zaman hissettirmedi.

Herkes Acun'un eski eşi diye tanıdı işte hikayesi - Sayfa 3

Fransız Okulu Saint Benoit'te okuyan Zeynep Yılmaz, çok da başarılı bir öğrenciymiş. Fransızcası ve İngilizcesi oldukça iyi olan Yılmaz, ardından kursa giderek İtalyanca ve İspanyolca'yı da öğrenmiş. Dört dil biliyormuş yani anlayacağınız... Oldukça neşeli, sempatik ve güler yüzlü, aynı zamanda da güçlü bir genç kız olan Yılmaz, etrafına daima pozitif enerji yayıyormuş.

Herkes Acun'un eski eşi diye tanıdı işte hikayesi - Sayfa 4

Daima kendi ayakları üzerinde durmayı başaran Sumru Yılmaz, Zeynep henüz genç bir kızken Bağdat Caddesi'nde bir mağazada müdürlük yapıyormuş. Yaz tatillerini annesinin yanında mağazada geçiren Yılmaz da ona daima destek oluyormuş.