Hercai Mahmut kimdir?

Hercai dizisinde Mahmut karakterini canlandıran oyuncu kimdir? İşte biyografisi:

Google Haberlere Abone ol
Hercai Mahmut kimdir?

ATV'de yayınlanan Hercai dizisinde Azize Hanımın konağında çalışan, Azize'nin en güvendiği yakın adamlarından Mahmut karakterini canlandıran oyuncun kim olduğu, nereli ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. İşte Hercai Mahmut hakkında merak edilen sorulardan bazılarının cevapları:

Mahmut, Aslanbeyler konağının kapısındaki en güvenilir ve becerikli adamlardan biridir. İmkansız bir aşkın intikam ateşinin gölgesinde kaldığı dizi klişe bir Güneydoğu dizisi gibi görünse de senaryosuyla dikkat çekiyor. 

Dizide Mahmut karakterini canlandıran oyuncu kamuoyunun pek görmediği bir simadır. Nedeni ise oyunculuğa henüz yeni başlıyor olmasıdır. Oyuncunun adı ise Emrullah Omay'dır. Peki, Emrullah Omay kimdir? İşte biyografisi: 

Emrullah Omay dizide yer alan yerel halktan oyunculardan biridir. 

Aslen Mardinli olan Omay, daha önce de bazı dizilerde konuk oyuncu olarak görev aldı ancak ekrana çok fazla gelmediği için tanınmadı. 

Azize Aslanbey, Midyat'ta kanlı bir savaşa girişmeden önce yanına alacağı adamları iyi seçmiş ve kendine göre bazı testlerden geçirmiştir. Mahmut'u da yine kendi yöntemiyle test ederek güvenirliğini ispatlamşıtır. 

Azize Aslanbey, Mahmut'a verdiği boş silahı kafasına dayayarak ateşlemesini istemişti. Mahmut ise hiç tereddüt etmeden silahı başına dayayarak ateşlemişti. 

Silahın boş olduğunu bilmediği halde kafasına dayayarak ateş eden Mahmut o günden sonra Azize'nin en yakın adamlarından biri oldu.

Yoksul ve kimsesiz bir aileden geliyor oluşu ise Mahmut'u Azize için kullanışlı bir adam haline getirmiştir.

Annesi ve babasını küçük yaşta kaybeden Mahmut bu haliyle hayatını Azize'ye adamış durumdadır.

 

Yorumlar