Hercai 39. Bölüm full izle tek parça canlı yayın

Hercai dizisinin yeni sezonu 39. Bölümü ile bu akşam hayranlarının karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümünde yine heyecan ve aksiyon üst seviyelerde.

Google Haberlere Abone ol
Hercai  39. Bölüm full izle tek parça canlı yayın

Hercai yeni sezon bu akşam itibariyle ATV ekranlarında başlıyor. Hercai 39. Bölüm saat 20.00 itibariyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Reyyan ile Miran'ın bir kez daha kan davası nedeniyle ayrı düşeceği görülüyor. Çünkü, Miran Reyyan'ın kuzeni Azad'ı vurarak öldürüyor. Bu durum ikilinin arasını açıyor. Öte yandan , Azize'nin alacağı intikamın eli olmak istemeyen intikamdan vazgeçen Miran, Reyyan'la beraber kendilerine her şeyden uzak bir hayat kurmak için Midyat'tan gitme kararı alırlar. Bu karar Şadoğlu ailesinde kabul görür ancak Elif'in ölümü her şeyi alt üst eder. Azize Azlanbey'in iki aaile için daha farklı planları olduğu ortaya çıkar.


HERCAİ ESKİ BÖLÜMLERİ

Hercai 31. Bölüm 7 Şubat 2020 Cuma akşamı ATV ekranlarında Saat 20.00 itibariyle, kendisini büyük bir heyecanla bekleyen hayranlarının karşısına çıkıyor. Hazar, Miran'a verdiği mektupla Miran'ın gerçekleri öğrenmesini sağlasada Miran'ın bunları kabullenmesi hiçte kolay olmayacaktır. Ancak, babaannesiyle yüzyüze gelmeye karar verir. Azize ise bu duruma hazırlıksız yakalansada durumdan kurtulmak için yeni planlar yapmaya başlar. Ancak Miran'ın sarsılan güveni planları boşa çıkarır. 

Geçtiğimiz hafta yaşanan olayın ardından herkes rahat bir nefes alacağını düşünürken babasının vasiyetini gerçekleştirmek için Aslanbey konağına gelen Filipos Dilşah'ın yüzüğünü yaptıran kişinin Hazar Şadoğlu olduğunu söyler. Azize Aslanbey ise suçlandığı durum karşısında hazırlıksız yakalanmıştır.

Hercai yeni bölüm izleyenler Nasuh'ın canını yakmak isteyen Azize çiftliği ateşe verir. Ancak içeride Elif'in olduğunu bilmiyor. Şadoğlulları ve Arslanbeyler yangın haberini alır olmaz olay yerine koşar, Azize, durumundan pişman olsada Sultan'ı suçlar. Miran ve Reyyan yangından kurtulur ve biraz daha birbirlerine yaklaşır. Zehra ise Azize'nin durmayacağını anlayınca elindeki mektup kozunu ortaya koyar. Bu şekilde Azize'nin eli kolu bağlanır. Nasuh ise geçmişin sokaklarında dolanmaya başlar. 

Hercai yeni bölüm izleyenler bir süreden beridir reklam anlaşmaları nedeniyle yılbaşı tatiline giren dizinin yeni bölümünde yaşananları izledi. Dizinin son bölümünü izleyenler Elif ile Azat evliliğinin Arslanbey ailesinde sebep olduğu deprem etkisi ve Şadoğlu ailesindeki sevince tanık olacak. Nasuh, Azize ile girdiği savaşta zafer elde etmiş ve Azize'nin intikam oyununda sona yaklaştığını farkedecektir.

Hercai 27. bölümünde Miran, anneannesini Arslanbey konağına getirir. Azize ve Şükran bu şekilde yıllar sonra yüzleşir. İkiliyi yüzyüze getiren Miran, annesi ile ilgili yeni bilgiler öğrenir ancak iki isimden hangisine inanacağına dair ikilime düşer. Reyyan ise bu yolda savrulmasını istemediği Miran'ın en büyük destekçisi olur. Azize, Şükran'ın gelmesiyle iyice löşeye sıkışmış ve elif'i bir an evvel konaktan göndermenin planlarını yapmaktadır.

Reyyan ve Miran, aralarında yaşanan bunca badireden sonra bir kez daha her şeyin ilk başladığı noktaya geliyor. İkili, geldikleri bu yerde birbirlerine bir kez daha hiçbir zaman ayrılmamak üzere söz veriyor. Bu arada, her şeyi yeniden şekillendirecek bir isim Hercai son bölümde ortaya çıkıyor. Bu kişi Şükran'dır.

Dizinin yeni bölümünde Şadoğlu Konağı'nda da hareketlilik yaşanıyor. Özellikle de birçok kötülüğün mimarı olan Yaren, bu kez Nasuh Ağa'nın hışmına uğruyor. Yaren, yani Nasuh'un biricik torunu bu itibarını artık kaybetmiş durumda.

Öte yandan Azize Aslanbey, birçok gerçeğin ortaya çıkmasıyla kendisinden uzaklaşan Miran'ı yeniden kazanmak için yeniden harekete geçer. 

Hercai 25. Bölüm izeleyenler bir kez daha Miran ile Reyyan'ın ayrılığın eşiğine geldiğini görecekler. Miran, Reyyan'ın boşanma davası açması için ona gerekli olan bütün belgeleri imzalayarak verir. Ancak bu Reyyan'ın istediği bir şey değil. Miran'ı bu kararı aldırmaya iten faktör ise Reyyan'ın ona güvenmediğini göstermesi oluyor. 

Hercai son bölüm bir kez daha izleyenleri ekran başına kilitleyecek. 

Hazar, sonunda gerçekleri itiraf eder. Bu durum Miran'ın masum olduğunu bir kez daha ortaya koyar. Reyyan, Miran'a güvenmemenin verdiği üzüntünün ve ailesinin söylediği yalanın etkisiyle bir kez daha yıkılır. 

Öte yandan Elif Aslanbey'in Şadoğlu konağına gitmesi ise bir kez daha gerilime neden olacaktır. Azize Hanım, Elif'in bu durumunu öğrenir öğrenmez çileden çıkar. 

İntikamdan doğan bir aşkın hikayesinin anlatıldığı Hercai 22. Bölüm de yine acı ve gözyaşının hakim olduğu bir bölüm oldu. Uzun süredir masumiyetini ispatlamak için Hazar beyin uyanmasını, komadan kalkmasını bekleyen Miran, hayal kırıklığına uğruyor. Çünkü, Hazar bey uyandığında Miran'ın hiç de duymak istemediği şeyler söylüyor. Öte yandan son bölümde Zehra'nın getirdiği mektup da bölüme damgasını vuruyor. Çünkü mektupda herkesi şoke eden bilgiler var.

Hercai 20. Bölüm izleyenlerin de bildiği gibi Azize Aslanbey şimdiye kadar kurduğu bütün planlarında başarılı olmuş, intikamını acı bir şekilde almış ve birçok insanın hayatıyla oynamıştı. Ancak şimdi Miran ve Reyyan'ın aşkı karşısında çaresizlik içinde kıvranıyor. Azize hanımın Miran'ın üzerindeki tesiri artık yok olmaya başlıyor. Miran ise Reyyan'ın sevgisini kazanmanın mutluluğuyla üzerindeki acıları hafifletmeye çalışıyor. Hercai son bölüm izleyenler Reyyan kaçırılıyor. Reyyan'ın kaçırılmasından sonra Aslanbeyler ile Şadoğulları bir kez daha karşı karşıya geliyor. Reyyan'ı bulabilmek için her şeyi göze alan Miran, yıllardır baş düşmanı olarak bildiği Hazar bey ile ortak bir amaç etrafında birleşmeye karar veriyor. Bu amaç Reyyan'ı bulma amacıdır. 

Hazar Bey ve Miran'ın Reyyan'ı bulabilmek için bir araya gelmeleri yeni gerçeklerin ortaya çıkmasına vesile olur. Çünkü, ikili ortak amaç etrafında birleşince aralarındaki muhabbet de artıyor. 

Öte yandan Reyyan'ın kaçırılmasından bir kez daha bütün şüpheler Azize hanıma yönelmiş durumda. Ancak maalesef Azize hanım da bu kez suçsuz tarafta yer alıyor. Şu ana kadar yapılan birçok planın altından Azize hanım çıktığı için bütün oklar onu gösteriyordu. Şimdi ise Reyyan'ı kaçırmadığı kesin; ancak o da Reyyan'ı kendisinden başka kimin kaçırmış olabileceği düşüncesi içerisinde kara kara düşünüyor. 

Azize hanım, Miran ve Reyyan'ın aşkını "intikam davası"na dahil edeceğini belirterek onlara konağın kapılarını açar. Ancak kafasındaki planları kimse bilmiyor. Ancak Azize Aslanbey'in bu oyunda başarılı olup olamayacağı ise henüz bilinmiyor. 

Öte yandan üst üste saldırıların hedefi haline gelen Miran Aslanbey, aşkı Reyyan'a verdiği sözün arkasında durur ve Şadoğullarıyla hesaplaşmayı erteler. Bu arada Reyyan ile Miran, son bölümde aşklarını bir kez daha tazeleyerek birbirlerine bu aşkı ayakta tutmak için söz verirler. Reyyan'ın ailesi cephesinde de hareketlilik ve sıkıntılar devam ediyor. Reyyan'ın babası Hazar bey, kızının Aslanbeyler'in konağında kalmasını istemiyor. Bunu engellemenin yollarını arıyor. Hazar bey, Miran'a yönelik saldırıları da araştırmaya başlar. Bu da Azize hanımın kurduğu planları tehlikeye sokmaya başlayacaktır. 

Acı bir intikamdan doğan aşk hikayesinin etrafında dönen senaryonun yeni sezonda seyirciyi biraz daha rahatlatacağı tahmin ediliyor. Çünkü, Miran hayatını zehir ettiği Reyyan ile yeni bir karar alıyor. Miran, resmi nikahli karısını boşayarak Reyyan ile evlenme kararı alıyor. Ancak bu karar babaannesini daha da sinirlendiriyor ve yeni şiddet olaylarının habercisi oluyor. Öte yandan, tanıtım filmlerinde bir bebek de görülüyor. Reyyan ile Miran'ın olduğu tahmin edilen bebeğin ise hangi bölümden itibaren dizide gösterileceği henüz bilinmiyor. 

SEZON FİNALİ

Hercai dizisi bu akşam sezon finaliyle ekranlara geliyor. Sezon finalinin tanıtım filminde, Reyyan ile Miran'ın Göbeklitepe müze alanında olduğu görülüyor. İkilinin, birbirlerine iyi davrandıkları ve geçmişte yaşananlar için, "Keşke olmasaydı" dedikleri duyuluyor. Miran, yaşanan bütün acılara rağmen Reyyan'ın peşini bırakmıyor. Her şey rağmen onunla yaşamak istediğini belirten Miran'ın son bölümde istediğini başardığı görülüyor. Ancak hem kendi ailesi hem Reyyan'ın üvey ailesi buna müsaade etmeye hiç de niyetli değil. Öte yandan ikisini ayırmak isteyenlerin yeni planları da tekrar devreye giriyor. Miran, Reyyan'ı tam da Azad ile kına gecesinin yapıldığı anda kaçırmayı başarıyor. Şadoğulları konağından Reyyan'ı alan Miran, onunla uzun bir yolculuğa çıkıyor. Azat, dedesi ve amcası hep birlikte Reyyan ile Miran'ı bulmak için seferber oluyor; ancak hiçbir yerde bulamıyorlar. Son olarak Azad Aslanbeyler'in konağını basıyor ve Gönül'ü rehin alıyor. Gönül'ü yanında götüren Azat, Reyyan gelmeden onu bırakmayacağını söyler.

HERCAİ 10. BÖLÜM CANLI İZLE - SON BÖLÜM

Acı bir intikam dizisi olan Hercai son bölüm izleyenler Gönül ile ilgili sürpriz bir gelişmeyle şoke olacaklar. Aslanbeyler'in Şadoğulları'ndan intikam alma oyununda başından itibaren gönülsüz bir oyuncu olarak yer alan Gönül, en sonunda korktuğunun başına geldiğini görecek. En başından kocasının intikam alacağı kıza aşık olmasından korkan Gönül, sonunda kocasını tamamen kaybediyor. Miran, konağın ortasında herkesin şahitliğinde Gönül'ü boşadığını açıklıyor. Gönül ise acı ve ızdırap içinde yerlere yığılıyor.

Hercai yeni bölümde Reyyan ile Miran'ın daha önceki bölümde yaşanan ayrılığının bir kez daha birleşmeyle sonuçlandığını ancak bunun çok kısa sürdüğüne tanıklık edecekler. Çünkü acılı genç kadın artık Midyat'ı terk ederek herkesten kaçmayı düşünüyor. Bu durum ona aşık iki erkeği de çılgına döndürüyor.

Dizi henüz 6 bölüm yayınlamışken geniş bir hayran kitlesine ulaşmış durumda. Hercai son bölüm izleyenler Miran ile Reyyan'ın yeniden ayrılık rüzgarlarına kapıldığına şahit olacak. Dizinin son fragmanında Reyyan'ın Miran'ı terk ettiği; ancak Miran'ın buna inanamadığı görülüyor. İkilinin acı ve gözyaşı dolu aşklarında gelinen noktada daha büyük acıyı çekme sırası Miran'a geliyor. 

Önceki bölümde Aslanbeyler'in küçük kızı Elif, yolunu kaybederek Şadoğulları'ndan birinin eline düşmüş, Azize hanım  da Şadoğulları'nın konağını basmıştı. Yeni bölümde en çok merak edilen konu, Azize hanımın yakıp yıkmakla tehdit ettiği konaktan nasıl ayrılacağı olacak. 

Uzun süredir Reyyan'ın gitmesini isteyen Gönül ise, sonunda Azad'ı da yanına alarak Reyyan'ın tutulduğu evin kapısına dayanır ve ona gerçekleri anlatır. Miran ile evli olduğunu açıklayan Gönül, Reyyan'a iki seçenek sunar, "ya kocamın kapatması olacaksın ya da Azat ile gider özgürlüğüne kavuşursun" der. Yeni bölümde en çok merak edilen konu ise Reyyan'ın nasıl bir karar vereceği. 

Öte yandan Hazar bey de Aslanbeyler'in konağına baskın düzenleyerek kızını almaya geldiğini söylemişti; ancak kızını burada bulamamıştı. 

Yeni bölümde Hazar beyin konaktan nasıl ayrılacağı da merak konusu oldu.

Gönül'ün Reyyan'a kurduğu tuzak onunla Miran'ı birbirinden ayrı düşürür. 

Gönül kendini bıçaklayarak suçu Reyyan'a atar. Reyyan'a ise Miran ile evli olduklarını gösteren resim karesini göstererek onu uzaklaştırmayı başarır.

Bu durumu fırsata çevirerek Reyyan'a evlilik teklif eder, Reyyan da mecburen bunu kabul eder, Azad onu alarak Şadoğulları'nın konağına götürür ve bütün aileye de durumu açıklar.

Günlerce onu arayan Miran, sonunda Reyyan'ı Şadoğulları konağında Azad'ın "Benim helalim olacak" dediği anlarda yanında bulur. Ancak hiçbir yapamaz.

Öte yandan Azize hanım, biricik Elif'in intikam savaşına kurban gitmemesi için büyük bir endişeyle onu koruma altına alıyor. Ancak ne kadar korumak istese de Şadoğulları Elif'in varlığını öğreniyor.

HERCAİ 6. BÖLÜM FULL TEK PARÇA

Reyyan'ın bir numaralı düşmanı olan Yaren'in kurduğu tuzak onu da Miran'ı Şadoğulları konağında kötü bir sürprizle karşılaştırır. Miran, Reyyan'a iyilik yapmak isterken onu Yaren'in kurduğu tuzağa atar. Şadoğulları'nın konağında bir kez daha ölümle burun buruna kalan Reyyan tekrar kurtulabilecek mi? Azize hanım, Reyyan'ın rehin alınmasından sonra Şadoğulları'nın konağını basar. Öte yandan Miran, Reyyan'a olan aşkından deliye dönmüş durumda. 

İlk bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başaran Hercai dizisinin 5. Bölümü'nde Miran'ın Reyyan'ı Aslanbeyler'in konağına götürdüğü görülüyor. Miran'ın bu davranışı konakta büyük bir infiale neden oluyor. Başta karısı olmak üzere herkes buna karşı çıkıyor. Miran'ın bu davranışı karşısında ne yapacağı en çok merak edilen Azize hanım ise çok da karşı çıkmıyor. Reyyan ise kendisini bir ateşten alarak bir başka ateşe atan kadının Azize olduğunu Miran'a söylüyor. Miran ise Azize'ye sert tepki göstererek, gereken intikamın zaten alındığını, Reyyan'a bütün bunların yapılmasının hak olmadığını söylüyor. Miran'ın karısı ise bu duruma isyan ederek boğazına bıçak dayıyor. Ancak Miran'ın iknalarıyla sonunda kendini öldürmekten vazgeçiyor. 

Hercai son bölümde Miran vicdanına yenik düşerek Reyhan'ın oyununa geliyor. Reyyan'ı kardeşini görmesi için ikna eden Reyhan, onlara Şadoğulları'nın konağında tuzak kurar. Miran ile Reyyan ise bu tuzağa düşerler. Öte yandan Hazar Bey, şu ana kadar bütün yaşananların aslında neden kaynaklandığını ilk kez karısına açıklıyor. Hazar Bey, Reyyan'ın başına gelenlerin tümünün kendi günahı olduğunu belirterek, gençliğinde yaptığı hatanın bedelini ödediklerini söylüyor.

HERCAİ 4. BÖLÜM FULL TEK PARÇA

Hercai 4. Bölümde Miran'ın Reyyan'a atladığı nehirden kurtardığı görülmüştü. Ölüme giderken Miran'ın gözleri önünde intihar etmeyi seçen Reyyan, bunu başaramıyor, nehirden Miran tarafından kurtarılıyor. Ancak, Miran'ın onu kurtarması Reyyan'ın ona olan öfkesini dindirmeyecek. Reyyan, Miran'ı asla affetmeyecek gibi duruyor. Miran, Reyyan'ı boğulmaktan kurtararak bir bağ evine götürüyor. Yerini de kimseye söylemiyor. Ancak sonunda Miran'ın kayınvalidesi Sultan'ın oyunları yüzünden yerleri afişe oluyor. 

Miran ile Reyyan, bağ evinde saklandıkları anlarda, Reyyan Miran'ı bir türlü affetmiyor. Sonunda Miran Aslanbey, Reyyan'a tabancasını vererek, isterse onu öldürebileceğini söylüyor. Öfkesine kapılan Reyyan tetiği çekiyor ve Miran'ı omzundan vuruyor. Evi terk edip gitmeye karar veriyor. Ancak vicdan azabından ve ona olan aşkından daha fazla uzaklaşamadan geri dönüyor. Miran'ı tedavi ediyor. 

Şadoğulları ile Aslanbey'lerin kan ve namus davasının neden olduğu yeni acılar, yeni trajediler Hercai son bölümüne damgasını vuran olaylardı.

Reyyan ile Miran'ın yerini öğrenen Hazar Bey, silahını alarak bağ evini basıyor. Ancak ardından babası ve kardeşinin de geldiğini gören Hazar Bey, kızının hayatını bir kez daha Miran'a teslim etmek zorunda kalıyor. Miran ile Reyyan'ı bir kez daha birlikte göndermek durumunda. İkili bağ evinden çıkıp giderken, Miran'ın yaralı hali zor durumda bırakıyor.

HERCAİ 3. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA

Hercai 3. Bölüm izleyenler en çok da Reyyan'ın ne olduğunu merak ediyor. Miran, bir önceki bölümde babaannesine verdiği sözü tutarak, hiçbir şeyden haberi olmayan Reyyan'ı kullanarak, yüzüstü bırakmıştı. Yeni bölümde Reyyan'ın hayatta kalıp kalmadığı merak ediliyor. Öte yandan yine önceki bölümde, Reyyan, sonu belirsiz yola doğru giderken kardeşi de kaza kurşununa kurban gitmiş, yoğun bakıma kaldırılmıştı. Yeni bölüm izleyenler küçük çocuğun durumunun ne olduğunu da görecek. Bir intikam hikayesini konu alan Hercai dizisi ilk bölümü itibariyle reyting rekorları kırarak zirveye oturmuştu. Dizinin yeni bölümlerinin de büyük beğeni toplayacağı tahmin ediliyor.

Hercai 3. Bölümü ile de seyircileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Miran'ın aklı ile kalbi arasında gitgellerle aldığı intikam başta Reyyan olmak üzere birçok kişinin yüreğine ateş attı. Reyyan, Miran'ın kendisini bırakmasından içinde bulunduğu kulübeyi ateşe veriyor. Ancak onun bu şekilde ölmesini istemeyerek, kasaba meydanında herkese rezil ettirmek isteyen Miran'ın babaannesi Reyyan'ı kurtarıyor. Onu ölümden daha beter bir hale sokan Miran'ın babaannesi, Reyyanı ilçe meydanına yırtık gelinliğiyle bırakıyor. Reyyan'a yaşlı bir adam yardım ediyor, sonra da ailesine geri gitmesini ona telkin ediyor. Reyyan da onun sözünü dinleyerek Şadoğulları konağına geri dönüyor. Şadoğulları'nın ağası Nasuh Ağa, önce Reyyan'ın hatasından dolayı kapı dışarı edildiğini düşünerek onu darp eder. Sonra da onu bir öldürmeye karar verir. Reyyan'ın babası Hazar'ın araya girmesiyle Nasuh ağa, Reyyan'ın bir gün içinde birisiyle evlendirilmesi şartıyla öldürmekten vazgeçer. Hercai son bölüm izleyenler yer yer gözyaşlarını tutamazken, yer yer de anlamsız intikam saçmalığı nedeniyle sinir krizleri geçiriyor.

HECAİ 2. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Hercai son bölüm izleyenler, intikam ateşiyle yanıp tutuşan Miran ve babaannesinin planlarının nelere yol açtığına tanık olacak. Acı bir intikamın birçok kişinin hayatını alt üst ettiği Hercai dizisinde, genç iş adamı intikam sırf intikam için Şadoğulları'nın kızı Reyyan'ı sevdiğini söyleyerek onu kendine ister. Şadoğullar ilkin buna yanaşmaz ancak sonra ikna olurlar. Oysa Miran'ın gerçek niyeti Reyyan ile evlendikten sonra onu düğün gününün sabahında kapı dışarı ederek Şadoğulları'ndan intikamını almak. Miran bunu yaparken, evli olduğu amcasının kızı kederinden acilar içinde kıvranıyor. Kocasının kardeşi rolünü yapmaktan sıkılan Miran'ın eşi, Miran'ın Reyyan'a gerçekten aşık olmasından korkuyor. Miran'ın intikam ateşiyle çıktığı yolda Reyyan'a gerçekten aşık olma ihtimali de var. 

HERCAİ 2. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA

Miran ile Reyyan kavgalı gürültülü bir düğünden sonra evlenirler. Miran, Reyyan'ı arabaya bindirerek yola çıkar. Reyyan'ın amcasının oğlu ise düğün yerine gelerek olay çıkarır. Bu arada Reyyan'ın küçük kız kardeşi yanlışlıkla ateşlenen silahla yaralanarak yere yığılır. Bütün aile onunla hastaneye gider. Küçük ameliyata alınırken, Miran ile Reyyan'ın bindiği araç yolun yarısında, dağ başında bozulur. Miran ile Reyyan geceyi küçük bir dağ kulübesinde geçirir. Miran, burada aklıyla kalbi arasında git geller yaşamaya başlar. Babaannesinin ona dayattığı intikamı alacak mı yoksa Reyyan'a kıyamadan bu işten vazgeçecek mi? Sabah olunca Miran, Reyyan'ı o haliyle bırakarak yola koyulur. Reyyan, Miran'ın ardından yalvarır, yakarır ancak Miran yolundan dönmez.

HERCAİ 1. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Zengin ve genç iş adamı Miran, Midyat'a girişinde Şadoğulları'nın yaramaz kızı Reyyan ile karşılaşıyor. Miran'ın arayıp da bulamadığı fırsat ayağına gelmiş durumda. Reyyan'ı aracına alarak konağa götüren Miran, sonraki gün ise Reyyan'ı isteme niyetiyle konağa gelir. Şadoğulları'ndan olumsuz cevap alan Miran, inat ederek kızı istemeyi başarır. Hercai 2. Bölüm izleyenler, Miran'ın intikam sebebini duyunca şoke oluyor.

Dizinin başrolü Miran, İstanbul'dan bir iş adamı kimliğiyle Midyat'a geliyor. Lüks aracıyla gelirken yolda, babasının ve kendisinin baş düşmanları Şadoğulları'nın yaramaz kızı Reyyan ile karşılaşıyor. Bu, onun için arayıp da bulamadığı bir fırsat. Yaramaz Reyyan'ı da arabasına alan Miran, onu Şadoğulları'nın konağına bırakıyor. Bu karşılaşma Miran için arayıp da bulamadığı bir fırsat oluyor. Çünkü Reyyan'ın gönlünü bu karşılaşma sırasında çelmeyi başarıyor. Sonraki gün ise Reyyan'ı istemeye gidiyor. Şadoğulları Reyyan'ı vermek istemese de sonunda vermek zorunda kalırlar. 

Hercai . Bölüm izleyenler Miran'ın acı hikayesini ve intikam almak nedenlerini de öğrenmiş bulunuyor. Miran'ın kafasındaki intikam planlarını uygulamaya koyduğu ve şimdilik planın tıkır tıkır işlediği görülüyor.

Başrollerinde Akın Özözü ve Ebru Şahin'in oynadığı Hercai dizisinin ilk fragmanında tarihi Diyarbakır'daki Malabadi Köprüsü'ne de yer verildi.

MİA filmin yapımını üstlendiği dizi iddialı bir şekilde geliyor.

HERCAİ DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım: Mia

Yapımcı: Banu Akdeniz

Yönetmen: Cem Karcı

Senaryo: Eda Tezcan, Feraye Şahin

Hercai dizisinin başrol Oyuncuları:

Akın Özözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unusstası, Tansu Taşanlar, İnci Şen ve Eda Elif.

HERCAİ SON BÖLÜM CANLI İZLE:

HERCAİ 39. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Yorumlar

yasemın bu dızıyı coooooook sevıyorm bırbırıne cok yakısıyorlar galcektan sevgılı olsaydynyz ama buna raman ıkınızıde cok sevıyorym
Gizem Hercai dizisini çook beğendim ne olur miran reyyanı bir kez daha yanıltmasın
shr kya sizce reyyanmı mirana yakışıyor gönülmü
sema hercai dizisini çoook begendim
mukaddes altuner hercai dizisini çok begendim miran ve reyhan çok yakışıyorlar*