'Her şey yeni başladı' derken Survivor'dan elendi

Survivor 2023 yarışmasının 28 Şubat Salı günkü eleme gecesinde adaya kimin veda ettiği netleşti. Eleme gecesinde herkes nefesini tuttu, kimin eleneceğini beklemeye koyuldu. Sonunda elenen isim belli oldu. Elenen isim, "Benim için her şey yeni başladı derken elendim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Survivor 28 Şubat Salı kim elendi?

Survivor'da dün akşam kim elendi sorusunun cevabı geldi. Yarışmanın bu haftaki eleme gününde nefesler tutuldu, sonuçlar beklendi. Gelen sonuçlar sürpriz oldu. Adaya veda eden isim netleşti. Peki, Survivor'da dün akşam kim elendi?

SURVİVOR DÜN AKŞAM KİM ELENDİ?

TV8 ekranlarının nefesleri tutarak izlenen yarışma programı Survivor'da yine bir ünlüler ve gönüllüler yarışı gerçekleşti.

İki takım yarışmacıları ödül oyununda performans sergiledi. Günün ödülü ise sosisli sandviç oldu. Kadınlar yarışının kazananı ünlüler, erkekler oyununun kazananı da gönüllüler oldu. Yeniden yarışma en iyiler turuna kaldı. 3-1 Gönüllüler ödülün sahibi oldu.

İki takım yarışmacıları ödül oyununda performans sergiledi. Günün ödülü ise sosisli sandviç oldu.

Kadınlar yarışının kazananı ünlüler, erkekler oyununun kazananı da gönüllüler oldu. Yeniden yarışma en iyiler turuna kaldı. 3-1 Gönüllüler ödülün sahibi oldu.

Gönüllüler takımından Fatih, oyunun akışına müdahale ettiği için bir an oyun durduruldu ve Murat Ceylan tarafından kaldığı yerden başlatıldı.

Oyunu kazanan Ertuğ ile Fatih arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Diğer yandan ünlüler takımından Batuhan'ın da gözünün çevresinde kanama olduğu görüldü. Oyun sonunda ilk müdahalede bulunuldu.

Ünlülerden Çağla, gönüllülerden Aziz, Fatih, Elanur ve Asena eleme potasına girmişti. Ödül oyunu sonunda gerçekleşen ada konseyinde veda eden isim Çağla oldu.

Survivor adasına veda eden Çağla, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: ''Gerçekten ne diyeceğimi ne hissedeceğimi bilmiyorum. Üzgünüm, bu şekilde olduğu için.

Yani benim için her şey yeni başlamıştı. Hafta başında öyle hissediyordum. Ama vardır bunda da bir hayır diyorum. Çünkü çok ciddi bir şey atlattım. Demek ki benim Türkiye gitmem, ailemin yanında olmam gerekiyormuş.

Kimseye kırgın dargın değilim. Canları sağolsun. Benim hikayemin burada değil Türkiye'de devam etmesi gerekiyor."

 

Yorumlar