Hepsijet hafta sonu çalışıyor mu, kaça kadar çalışıyor, HepsiJet kargo sorgulama nasıl?

Hepsijet Cumartesi çalışıyor mu, Hepsijet kargo takip sorgulama iletişim şikayet telefon, kargo ve gönderi takip ve sorgulama işlemleri nereden ve nasıl yapılır? Hepsiburada'dan alışveriş yapıldıktan sonra, satıcı olarak Hepsiburada'yı seçenler Hepsijet ile ürünlerinin kapıya gelmesini bekliyor.

Google Haberlere Abone ol
Hepsijet hafta sonu çalışıyor mu, kaça kadar?

Hepsijet hafta sonu çalışıyor mu, kaça kadar çalışıyor, HepsiJet kargo sorgulama nasıl? Hepsiburada internet online alışveriş sitesinden alışveriş yapanlar genel olarak satıcı kısmından "Hepsiburada"yı seçtiklerinde ürünleri Hepsijet tarafından gönderiliyor.

Hepsijet telefon numaraları ve şube iletişim bilgileri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Hepsiburada'nın kargo merkezi olan Hepsijet son dönemlerde gönderileri yerine geç ulaştırma sorunuyla vatandaşın tepkisini çekiyor.

Bu nedenle birçok vatandaş Hepsijet kargo takibi ve hepsijet şubeleri telefon numaralarını merak ediyor.

Hepsijet şubelerinin telefon numaraları şirket tarafından verilmiyor. Şubelere ulaşmak imkansız. Ancak Hepsiburada'nın 0850 252 40 00 veya 0850 558 0 333 üzerinden ulaşılabiliyor.

Kargo kısmından özellikle başka bir firma seçilmediği müddetçe ürünler Hepsijet kargo şirketi tarafından ürünün durumuna göre anında gönderiliyor. 

Hepsijet kargo ile istenen ürünlerde de diğer kargolarda olduğu gibi bazen sorunlar yaşanabiliyor. 

Özellikle de koronavirüs salgını nedeniyle birçok kuruluşun kapalı olduğu, çalışanların olumsuz etkilendiği göz önünde bulundurulursa yaşanan gecikmeler ve aksaklıklar tolere edilebilir olmalıdır. 

Peki, Hepsijet kargo ile ürünlerini bekleyenler nereden takip ve sorgulama yapıyorlar?

İşte Hepsijet kargo takip ve sorgulama hizmetinin detayları: 

Sipariş verdiğiniz esnada size verilen "gönderi takip numaranızı" aşağıdaki linkte çıkan boşluğa yazınız. 

Sonrasında yan tarafta çıkan "güvenlik kodu"nu da hatasız bir şekilde yazınız.

Sonra da sorgulamaya başlayınız.

İşte HepsiJet Gönderi ve Kargo Takip linki: https://www.hepsijet.com/gonderi-takibi

Hepsijet iletişimi ve telefon numarası şöyle: 0850 252 40 00 veya 0850 558 0 333

HEPSİJET ÇALIŞMA GÜN VE SAATLERİ

Hepsijet'in çalıştığı günler yani çalışma gün ve saatleri şöyle:

Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri

Bugün Randevulu - Bugün Randevulu Sabah 9:00 ile 13:00 saatleri arasında,

Bugün Randevulu Öğlen 13:00 ile 18:00 saatleri arasında, - Bugün Randevulu Akşam 18:00 ile 23:00 saatleri arasında dağıtım yapılmaktadır.

Ertesi Gün Randevulu Gönderinin teslimatı, ertesi gün; - Ertesi Gün Randevulu Sabah 9:00 ile 13:00 saatleri arasında, - Ertesi Gün Randevulu Öğlen 13:00 ile 18:00 saatleri arasında, - Ertesi Gün Randevulu Akşam 18:00 ile 23:00 saatleri arasında dağıtım yapılmaktadır

Standart Plus Dağıtıma çıktığı gün adresinize uğrama yapılmaktadır.

Pazar günleri: Dağıtımı olan teslimat tipleri; - Bugün Randevulu Öğlen 13:00 ile 18:00 saatleri arasında, - Bugün Randevulu Akşam 18:00 ile 23:00 saatleri arasında,

Ertesi Gün Randevulu Öğlen 13:00 ile 18:00 saatleri arasında,

• Ertesi Gün Randevulu Akşam 18:00 ile 23:00 saatleri arasında dağıtım yapılmaktadır.


 

 

Yorumlar

halil aygun bu ne sorumsuzluk türkiyenin diğer ucundan sipariş ettiğim ürün 24 saatte geliyoru hepsilet kargosu 1 kasım teslim edeceğim dediği ürünü ayın bugün 4 akşam hala ortalarda yok pendik şubeye geldi 1 kasım teslim edilecek diye bant yqayını koymuş ayın 4 oldu bukadar sorumsuzluk bukadar lakayıt bir tutum olamaz hepsi burda sitesinden alacağım son üründür bu yazıklar olsun sizin verdiğiniz hizmete
Ezgi Tekin kargom eve teslim edilmemis komsu adrese birakilmis
Hepsi JET HepsiJet Bornova Dağıtım Merkezi'nin adresine aşağıdaki web adresinden ulaşabilirsiniz. http://hepsijet.orgfree.com İyi günler.
MEHTAP 0127214737 NOLU MORHİBO PAKETİNİZİ ADRES HATASI NEDENİYLE TESLİM EDEMEDİK İADE SÜRECİ BAŞLATIYORUZ DİYE MEASJ GELDİ BUNLA ALAKALI BİLGİ İSTİYORUM DÖNÜŞ YAPARSANIZ SEVİNİRİM