Hepsiburada Link Gelir nedir, ne zaman yatar, link nasıl atılır? (Paylaş Hepsipapel kazan yöntemi)

Hepsiburada link gelir ne demek, paylaş kazan nasıl yapılır, link gelir ile yüzde 10 kazanç sağlamak için ne yapmamız gerekiyor, nasıl para kazanabiliriz? Hepsiburada tarafından uygulamay konulan sisteme katılanlar ortalama aylık 5 bin liraya kadar kazanabiliyor. Hem de evden hiç çıkmadan.

Google Haberlere Abone ol
Hepsiburada Link Gelir nedir, ne zaman yatar?

Hepsiburada link gelir ne demek, bazı ürünlerin altında yer alan "Linkgelir ile 10 kazanç gelir" şeklinde ifadenin anlamı nedir, o üründen herkes para kazanabiliyor mu, bunun için şartlar nelerdir? Hepsiburada'nın gelir paylaşımlı yeni uygulamaları hayli dikkat çekiyor. Bunlardan biri "Link gelir ile 10 kazanç gelir" ve "Paylaş kazan" uygulamalarıdır. Bu uygulamalar sayesinde hem alışveriş yapmak hem de para kazanmak mümkün. Peki, Hepsiburada Link Gelir nasıl kullanılır, paylaş kazan nasıl yapılır, HepsiPapel nazıl kazanılır? Şimdi sizlere bu konu hakkında detaylı bilgileri derlemeye çalışalım. 

HEPSİBURADA LİNK GELİR NASIL KULLANILIR?

Aslında mantık son derece basit ve kullanışlı. Hepsiburada'da yer alan ürünleri arkadaşlarınızla paylaşıyorsunuz ve bu paylaşımlardan ortalama yüzde 10 kazanç sağlıyorsunuz. Bu yöntemle çalışan kullanıcılara vaad edilen ortalama gelir ise aylık 5 bin lira. Ancak burada kazanılan paranın sadece Hepsiburada sitesinde kullanılabiliyor olması biraz can sıkıcı bir durum. Yani kazandığınız para banka hesabınıza nakit olarak yatmıyor veya para olarak cüzdanınıza falan çekemiyorsunuz. Buradaki parayı yine bu sitede harcamak şartıyla kazanıyorsunuz. İşin bir diğer can sıkıcı noktasıyla kazanılan paranın 30 gün içinde tekrar harcanması zorunluluğudur. Aksi halde kazandığınız para yanıyor.

LİNK GELİR LİNK PAYLAŞIMI NASIL YAPILIR?

Öncelikle Hepsiburada sitesinin iPhone veya Android uygulamasını indiriyoruz. Sonrasında kullanıcı adımızla giriş yapıyoruz. Kullanıcı adımız yoksa üyelik yapmamız gerekiyor. Daha sonra giriş yaptıktan sonra, uygulamanın ana sayfasında en alttaki menüde "listelerim" şeklinde bir kategori olacak. Oraya tıkladıktan sonra karşınıza "liste oluştur" şeklinde bir menü çıkacak. Burada iki çeşitli liste oluşturabiliyorsunuz. Biri sadece kendinize özel diğeri de herkese açık.

Paylaşmak istediğiniz bir liste oluşturacaksanız, "herkese açık" seçeneğini tıklıyorsunuz. Listeyi oluşturduktan sonra listenin üst kısmında dikdörtgen ve üzerinde ok işareti olan "paylaş" sembolü göreceksiniz. Oraya tıkladıktan sonra linki istediğiniz herhangi bir WhatsApp grubu veya sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

Bunun için öncelikle listeler oluşturup ne kadar çok kişiye ulaşırsanız o kadar fazla kazanabileceksiniz. Linkgelir ile hem bireysel hem de aile ekonomisi için önemli bir gelir elde edebilirsiniz.

Hepsiburada, Linkgelir programı ile evden çalışarak ek gelir kazanma fırsatı sunar. Programa katılmak için gerekli şartları karşıladığınız takdirde ayda 20000 TL’ye kadar kazanç elde edebilirsiniz. Son derece pratik bir şekilde işleyen sistem temelde favori ürünlerinizi belirlemenizi ve bunlardan listeler oluşturmanızı gerektirir. Sonrasında diğer kullanıcıların sizin listeniz üzerinden yaptığı alışverişler sizlere Hepsipapel olarak geri döner. Beğendiği ürünleri sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan influencerlar gibi siz de kendi çevrenizle sevdiğiniz ürünleri paylaşabilir ve evinizden ayrılmadan ek gelir elde edebilirsiniz.

LİNGELİR BAŞVURU VEYA KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?

Linkgelir programı, sadece mobil uygulamadan yapılan alışverişlerde geçerlidir.

Elektronik ürünler (Küçük Ev Aletleri hariç), elektronik aksesuarları, tüm altın ürünleri ve dijital ürünler Linkgelir programına dahil değildir.

Linkgelir programında kazanım olarak Hepsipapel* verilecektir.

Linkgelir programına katılanlar, paylaştığı listelerden satın alım gerçekleştiğinde Hepsipapel kazanır. Kazanılan Hepsipapel’ler liste sahibinin Hepsiburada cüzdan hesabına tanımlanır.

Link Gelir genel komisyon oranı %10'dur. Küçük Ev Aletleri, Bluetooth Kulaklık, Mouse, Klavye, Akıllı Saat, Mouse Pad ve Telefon Kılıflarında komisyon oranı %5'tir. Ayrıca komisyon oranlarını ürünleri listelerinize ekledikten sonra, ürünlerin satış fiyatının altında görebilirsiniz.

19-25 Eylül Fenomen İndirimlere özel 2 kat komisyon oranı tanımlanacaktır. Link Gelir'e dahil olan genel kategorilerde komisyon oranı %20, Küçük Ev Aletleri, Bluetooth Kulaklık, Mouse, Klavye, Akıllı Saat, Mouse Pad ve Telefon Kılıflarında ise %10 olacaktır. Ayrıca komisyon oranlarını ürünleri listelerinize ekledikten sonra, ürünlerin satış fiyatının altında görebilirsiniz.

Listenizde bulunan ürünlerden bir kişi aynı marka, model üründen birden fazla alım gerçekleştirirse siz maximum 3 ürün bazında komisyon fırsatından yararlanabilir, Hepsipapel kazanımı elde edebilirsiniz.

Liste paylaşım adedinde sınır yoktur.

Liste sahibi kendi listesinden yaptığı alışverişlerden gelir kazanımı sağlayamaz.

Kazanılan Hepsipapel’ler altın mücevher ürünleri, dijital ürünler ve Hepsiexpress hariç tüm alışverişlerde kullanılabilir.

Listenizden satılan ürünlerin iptal ve iade süreci sona erdikten sonra, satış kazancınız hesaplanır. Her ayın 1'i ve 15'i arasında yapılan satışların ödemesi bir sonraki ayın 1'inde yapılır. Her ayın 15'i ve 30'u arasında yapılan satışların ödemesi ise bir sonraki ayın 15'inde yapılır.

Kazanılan Hepsipapel’lerin kullanım süresi Hepsipapel’ler yüklendiği günden itibaren 30 gündür.

Katılımcılara listeden ürün satın alındığı zaman bir sonraki gün mobil bildirim ve e-posta yoluyla bilgi verilecektir.

Ticari kurumsal hesaplar Linkgelir programına dahil değildir. Linkgelir programının kötüye kullanımı durumunda Hepsiburada Hepsipapel yüklemesi yapmayacaktır.

Linkgelir programı ile ilgili olarak Hepsiburada'nın program koşullarında ve geçerlilik tarihinde değişiklik yapma, programı tamamen ve geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.

Linkgelir programı kapsamında paylaşılan listelerden satın alma işlemi gerçekleştikten sonra Hepsipapel yüklemeleri tamamlanana kadar ürünlerin listelerden silinmemesi gerekmektedir.

Hepsipapel kazançlarınızı, yüklemelerinizi ve sattığınız ürünleri görebildiğiniz ‘Kazançlarım’ alanına ‘Listelerim’ sayfasındaki Link Gelir alanından ulaşabilirsiniz.

*Hepsipapel, Hepsiburada alışverişlerinden kazanılan hediye paradır ve Hepsiburada alışverişlerinde geçerlidir.

Önemli bir nokta; Hepsipapel’i altın mücevher ürünleri, dijital ürünler ve Hepsiexpress hariç tüm kategori alışverişlerinde harcayabilirsin. Yani market alışverişlerinde de kullanma imkanınız yok.

Yorumlar