Hepsiburada Müşteri Hizmetleri Telefon İletişim

Hepsiburada Müşteri Hizmetleri Telefon İletişim numaraları siteyi kullanan vatandaşlar tarafından sıkça aranıyor. Türkiye'nin en büyük e-ticaret alışveriş sitelerinden biri olan Hepsiburada indirim kampanyaları nelerdir, iletişim adresi ve bilgileri nedir, telefon numarası kaç?

Google Haberlere Abone ol
Hepsiburada Müşteri Hizmetleri Telefon İletişim

Hepsiburada Müşteri Hizmetleri Telefon İletişim numarası, adres bilgileri siteden sipariş veren müşteriler tarafından sıkça aranıyor. Türkiye'nin en büyük e-ticaret alışveriş sitelerinden biri olan Hepsiburada indirim kampanyaları nelerdir, iletişim adresi ve bilgileri nedir, telefon numarası kaç?

HEPSİBURADA İNDİRİM

Hepsiburada'da düzenlenen indirim kapanyalarına ulaşabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanmanız gerekiyor. İşte o bağlantı: 

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar

Hepsiburada, "Kampanyalar" sayfasında bilgisayar, telefon, ev elektroniği, beyaz eşya, mutfak, spor outdoor, foto, kitap, oyun, ofis, kırtasiye, moda, aksesuar, altın, kişisel bakım, kozmetik, ev dekorasyonu, yapı market, oto, anne, bebek, oyuncak, süpermarket ve petshop kategorileri bulunuyor.

Hepsiburada Kampanyalar sayfasının alt kısmında kısa süre için indirim yapılan ürünlerin listesi de yer alıyor. Ürünler isimleri ve özelliklerinin yer aldığı listede, ürününün indirim süresi de geri sayımlı bir şekilde yer alıyor. Hangi ürünün saat kaça kadar indirimde olduğuna yönelik sayaçtan indirimli kampayaları takip edebilirsiniz.

HEPSİBURADA İLETİŞİM BİLGİLERİ

Hepsiburada ile iletişime geçmenin birden fazla yolu ve yöndemi bulunuyor. Bütün bu yöntemlerin ne olduğunu size anlatmaya çalışacağız ancak hepsini bir arada görmek isteyenler bu bağlantıyı kullarak iletişim sayfasına doğrudan gidebilir.

Hepsiburada iletişim için e-posta göndermek, sitede yer alan iletişim formunu doldurmak ya da telefon numarası üzerinden aramak gibi yöntemlerle iletişim kurulabilir.

Hepsiburada müşterisi iseniz şayet, müşteri panelinden de iletişim kurabileceğiniz iletişim formları bulunuyor. 

Hepsiburada'nın resmi internet sitesi hepsiburada.com/iletisim sayafsına giderek burada gerekli bilgileri bulabilirsiniz. 

Burada size lazım olan iletişim bilgileri şunlar: 

[email protected]

HEPSİBURADA TELEFON NUMARASI

Hepsiburada ile telefon üzerinden iletişim kurmak isteyenler için ise telefon numaraları şöyle: 

0850 252 40 00 (Çağrı Merkezi)

HEPSİBURADA ADRES BİLGİLERİ

Hepsiburada ile doğrudan yüzyüze iletişim kurmak isteyenler için gerekli olan adres bilgileri ise şöyle:

Genel Müdürlük: Kuştepe Mah. Mecidiyeköy Yolu Cad. Trump Towers Kule 2 Kat:2 No:12 34387 Şişli/İstanbul

Operasyon Merkezi: İnönü Mah. Mimar Sinan Cad. No: 3 Gebze Güzeller OSB Gebze/Kocaeli

Kaynak: Son Haberler

 

Yorumlar

özgün runa iki çift terlik aldım, biri doğru diğeri 2 tane sağ ayak geldi, ancak farketmem biraz zaman aldı .Terliğin sağ ayağını alın sol ayağını gönderin diye yazdım ama hiç muhatap bulamadım, hepsi buradaya YAKIŞMADI…
Oya Yüksel 26 kasımda aldığım ürünümü teslim etmiyorlar ürünümü istiyorum gebze den Kadıköy gelemedi ben gidip alabilirim
Ayşe kılıç Robot moplu süpürgemin mopu su haznesi çıkmadı lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz
Aydemir Bilge Lütfen beni arayın 05357768056
Sevgili inçeler çivi 3 kargo sıparişim var 2 geldi biri henüz ulaşmadı bana sıpariş numarasını hatır lamıyorum