Hekimoğlu 10. Full İzle - Hekimoğlu son bölüm

Hekimoğlu dizisi 10. bölümü 3 Mart 2020 Salı günü ekranlara geldi. Başrolünde Timuçin Esen'in yer aldığı dizinin 10. bölümünde Orhan at yarışına gitmediği için Ateş'in kendisine bir ton laf edeceğini düşünürken İpek ona gerçeği söyler.

Google Haberlere Abone ol
Hekimoğlu 10. Full İzle - Hekimoğlu son bölüm

Hekimoğlu 10. bölümü ile 3 Mart 2020 Salı tarihinde ekranlara geldi. Hastanede Ateş ve Zeynep'in at yarışına beraber gittiği konuşulurken Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesine 13 yaşında bir çocuk getirilir. Hastalanmadan evvel arkadaşlarıyla cin çağırma seansı yapan 13 yaşındaki çocuk lanetlendiğine inanırken vakayı tıbbi tedavi bölümü devralır. 13 yaşındaki Ali'nin durumu gittikçe kötüleşirken şarbon şüphesi üzerinde yoğunlaşılır. Emre'nin ise beklenmedik bir misafiri çıkar.

Hekimoğlu dizisi 9. Bölüm full tek parça izle:

HEKİMOĞLU 10. BÖLÜM İZLE

Ateş, yılın en önemli at yarışına iki bilet bulmuş ve bununla yakın dostuna bir sürpriz yapar. Orhan bu sürprize sevinsede semineri öne sürerek gitmeyecektir. Ancak sakladığı bir sır vardır. Ateş ise bu durumda beraber at yarışına gitme teklifini Zeynep'e götürür. Zeynep ise bunun bir randevu olup olmadığını sorarken Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ünlü bir boksör yatırılmıştır. Öte yandan Ateş'e ulaşmak isteyen ilaç mümessili kimi kullanacaktır. 

Dizinin son bölümünde Mehmet Ali, hastaneye getirilen evsiz bir kadın vakasını almak istemez. Vaka ile Orhan fazlasıyla ilgilenmeye başlarken Zeynep ise Hekimoğlu için bir hediye hazırlamış ve masasının çekmecesine koymuştur. Ancak Zeynep gidip tekrar baktığında hediye paketinin açılmamış olduğunu görüp büyük hayal kırıklığı yaşamaya başlar. İpek ve Hekimoğlu arasındaki çekişme yaşanırken İpek, Ateş'e çok fena yakalanmıştır.

Hekimoğlu dizisinin bu bölümünde ünlü bir müzisyen olan Cihan Yenerler ALS tanısıyla Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatırılır. Müzisyen bir daha klarnet çalamayacak olmanın üzüntüsünü yaşarken İpek ise hastayı Mehmet Ali’nin devralmasını istemektedir. Ateş, ise hastaya konan ALS tanısının doğruluğundan şüphelidir. İpek aynı zamanda Ateş için hasta bakmayı bir oyun haline getirmeye çalışmaktadır.

Hekimoğlu dizisi 4. bölümü ile 21 Ocak 2020 Salı günü ekranlara geldi. Kerem ve annesi Gülay bir gün Gülay'ın aniden hastalanması ile kendilerini Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulurlar. Gülay'ı muayene eden doktor komplikasyonların basit bir damar tıkanıklığına bağlı olarak geliştiğini anlatsada Kerem annesinin başka hastalığı olduğu konusunda ısrarcıdır. Bu konuşmaya şahit olan Hekimoğlu, ise Gülay'ı kendisi devralmaya karar verir. Ancak Ateş'in dikkatini çocuk yaşta babasını kaybeden Kerem'de çeker. Gülay'ın basit bir zihinsel hastalığı olmadığını düşünen Ateş, aynı zamanda Kerem üzerinede yoğunlaşır.

Hekimoğlu dizisi 3. bölümü ile 14 Ocak 2020 Salı günü ekranlara geldi. İki doktorun kendi aralarında yaptığı bir konuşmaya şahit olan Hekimoğlu, aynı hastanede doğan iki bebeğin ateş ve kusma şikayetlerinden dolayı müşahade altına alındığını öğrenir öğrenmez İpek ve Orhan'ı uyarır. Ancak iki isim sadece ateş ve kusmadan dolayı salgın teşhisi konamayacağını savunur. Bunun üzerine ekibini toplayan Ateş, hastanede tüm bebekleri tek tek muayene eder ve aradığını bulur.

Nevi şahsına münhasır bir doktor olan Ateş Hekimoğlu, her şeye şüphe ile yaklaşan zor bir doktordur. Ateş, liselerarası bir basketbol maçı sırasında karşı takımdan biriyle çarpışan Deniz'in vakasını çözmeye gönüllü olur. Bu duruma alışık olmayan meslektaşları öncelikle şaşırırlar. İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bu defa 16 yaşındak Deniz'in geçirdiği ataklar gündeme gelecektir. Maç sırasında çift görme ve gece terörü atakları yaşamaya başlayan Deniz ‘i inceleyen doktorlar yaşadığı rahatsızlıkların sebebini bir türlü bulamazken Zeynep bu durumdan haberdar olarak hemen dosyayı Ateş'e götürür. 

Orhan'ın hayatında bir takım değişiklikler yaşanırken tek dostu olan Orhan'a yardım etmek isteyen Ateş, hem Deniz'in yaşadığı sorunu çözmek hem de yakın dostu Orhan'ın özel hayatındaki bulmacayı çözmek için yoğun bir şekilde çalışmaya başlar. Hekimoğlu, Deniz'in problemini öğrenmek için her ihtimali değerlendirir ve bu durumda sınırları oldukça zorlar. Deniz'i kurtarmak için hem Deniz'in anne ve babasını hem de İpek'i karşısına alan Hekimoğlu'nun yapacakları merak konusu.

HEKİMOĞLU KONUSU

Enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji konusunda oldukça başarılı bir doktor olan Ateş Hekimoğlu, standart bir doktor profilinin dışında bir karakter ortaya koyar. İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Ateş, hem kişiliği hem de hastalıkları el alış biçimiyle diğer doktorlardan farklıdır. Hastanenin yöneticisi olan İpek'le sık sık karşı karşıya gelen Ateş, ne olursa olsun bildiğini okumaktan vazgeçmeyecektir.

OYUNCULAR

Kanal D ekranlarından 17 Aralık tarihinden bu yana, her hafta Salı günü saat 20.00'da ekranlara gelen Hekimoğlu dizisinde, Timuçin Esen, Ateş Hekimoğlu karakterini canlandırmaktadır. Okan Yalabık ise Orhan Yavuz karakterinde karşımıza çıkıyor. Dizide güzel oyuncu Ebru Özkan Saban Ateş'in çalıştığı hastanenin yöneticisi ve aynı zamanda okul arkadaşı İpek Tekin'i canlandırıyor. Kaan Yıldırım ise Mehmet Ali Çağlar olarak karşımıza çıkıyor. Aytaç Şaşmaz'ın Emre Acar karakterini canlandırdığı dizide Damla Colbay ise Zeynep Can olarak karşımıza çıkıyor. 

Yorumlar