Hekimhan’da yol çalışmaları devam ediyor

Hekimhan’da yoğun bir şekilde yol çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilçeye bağlı 6 mahallenin daha ulaşım sorununu çözüyor.Hekimhan’ın Cecimli, Mişevge, Gelengeç Mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda, yol genişletme...

Google Haberlere Abone ol
Hekimhan’da yol çalışmaları devam ediyor

Hekimhan’da yoğun bir şekilde yol çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilçeye bağlı 6 mahallenin daha ulaşım sorununu çözüyor.

Hekimhan’ın Cecimli, Mişevge, Gelengeç Mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda, yol genişletme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, Alholar, Dumlupınar, Kurşunlu bağlantı yolunda ise asfalt öncesi stabilize yol çalışması yapıyor.

Yol genişliği 8 metreye çıkarılıyor

10 kilometre uzunluğundaki Cecimli-Mişevge-Gelengeç grup yolunu 3 metre genişlikten 8 metre genişliğine çıkaran Büyükşehir Belediyesi, yolda altyapı ve stabilize çalışmaları yapıyor. Geçtiğimiz yıl genişletmesi yapılan ve 8 metre genişliğine çıkarılan Alholar, Dumlupınar, Kurşunlu yolunda ise stabilize çalışmaları tamamlandı. Asfalta hazır hale getirilen yol, gelecek yıl asfaltlanacak.

Büyükşehir büyük hizmetler yapıyor

Yapılan yol çalışmalarını değerlendiren Kurşunlu Mahalle Muhtarı Hüseyin Gider, Hekimhan bölgesine Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük hizmetlerin yapıldığını söyledi. İçmesuyu, kanalizasyon ve yol gibi temel sorunlarının çözüldüğüne dikkat çeken Muhtar Gider, “Birkaç küçük ihtiyacımız haricinde acil olan bütün sorunlarımız çözüldü. Grup yolumuzda bir araç zorla geçiyordu. Bağlantı yolumuzun da bu yoldan farkı yoktu. Grup yolumuzdan şuan 3 tane araç yan yana geçebiliyor. 2 yolun da altyapıları büyük oranda tamamlandı. Bu çalışmaların yapılmasına öncülük eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar