Hayatta Her Şey Var 5 Şubat son bölüm izle Nur Viral ile Hayatta Her Şey Var

Hayatta Her Şey Var 5 Şubat son bölüm izle Nur Viral ile Hayatta Her Şey Var Beyaz TV'de 5 Şubat 2024 Pazartesi günü ekrana geldi.

Hayatta Her Şey Var 5 Şubat 2024 Pazartesi İzle Full Beyaz TV Nur Viral ile Hayatta Her Şey Var. Hayatta Her Şey Var, Beyaz TV'de yayımlanan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan bir programdır. Hayatta Her Şey Var 5 Şubat son bölüm izle Nur Viral ile Hayatta Her Şey Var.

HAYATTA HER ŞEY VAR İZLE 8 OCAK 2024 SON BÖLÜM FULL

Program, hafta içi her gün sabah saatlerinde Nur Viral'in sunumuyla ekranlara geliyor. 

Yeni bölüm birazdan eklenecek.

NUR VİRAL KİMDİR?

Nur Viral, 13 Mayıs 1974 tarihinde İstanbul'da doğmuş, 46 yaşındadır. Boğa burcuna mensup olan Viral, boyu 1,73 ve kilosu 59'dur. Kariyerine çeşitli radyo kanallarında sunuculuk ve yayın yönetmenliği yaparak başlamıştır. Nur Viral, sağlık temalı programlar sunan bir isim olarak tanınmaktadır. Kariyerine Tatlıses TV'de sunuculuk yaparak başlamış, daha sonra Kanal 7, TNT, Samanyolu TV, Show TV, Türkmax Gurme ve Beyaz TV gibi farklı kanallarda yemek ve sağlık programları sunmuştur.

CANLI YAYIN VE ERİŞİM DETAYLARI

Programın canlı yayınları, Beyaz TV ekranlarından izlenebilmekte ve aynı zamanda Nur Viral'in YouTube kanalı üzerinden de erişime açıktır. Seyirciler, programın güncel bölümlerini bu platformlar aracılığıyla takip edebilirler.

Yorumlar

Hamdiye kertis 04.05.1993 Bu hafta beni ne bekliyor
Sabah çulha Koc burcuyum hafta sizinle başlıyor... Kızım boga burcu böbrek nakli.... Sizinle mutlu iyiki varsınız
ipek ben Nur Virali severek izliyorum çok güzel yorumlayan Nuray Sayarı hanım efendiyede çok teşekkür ederim umarım hayatta hep mutlu olurum bir başak burcu olarak sevdiğim kişiyle güzel bir yuva kurmak benim hakımdır diye düşünüyorum. umarım olur herşeyin hayırlısı amin.
Hanife Ümit Mermer Bu ara çok şanssızım. Belki, artık, şans bana döner. 0541-2791277- Ümit Mermer
Hanife Ümit Mermer Astroloji haritası ana sayfa için, çekilişe katılmak için istiyorum