Hayatta Her Şey izle son bölüm 26 Haziran

Hayatta Her Şey 26 Haziran 2023 Pazartesi günü yeni bir bölümle ile seyircinin karşısına çıktı. Nuray Sayarı ile Nur Viral yeni hatfanın ilk gününde yine seyircinin keyifli dakikalar geçirmesi için çabaladı.

Google Haberlere Abone ol
Hayatta Her Şey izle son bölüm 26 Haziran

Hayatta Her Şey 26 Haziran son bölüm izle? Hayatta Her Şey Var bugünkü bölüm? Nur Viral bugünkü son bölümü her hafta olduğu gibi bu hafta yine sabah saatlerinin izlenen programı olmaya devam ediyor. Programın bugünkü ilk bölümünde Nuray Sayarı burç yorumları ile konuk oluyor. Nur Viral'in sunumunu yaptığı Hayatta Her Şey Var bugün yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Hayatta Her Şey 26 Haziran son bölüm izle? Hayatta Her Şey Var bugünkü bölüm?

Normal şartlarda Beyaz TV'de hafta içi her gün sabah saatlerinde seyirciyle buluşan Hayatta Her Şey Var programı bu yaz yayınlanmadı. Ancak Pazartesi günleri Nur Viral ile Nuray Sayarı tarafından program yine de çekiliyor. Çekilen porgram Nur Viral'in Youtube kanalı üzerinden de yayınlanıyor. 

HAYATTA HER ŞEY 26 HAZİRAN SON BÖLÜM İZLE

Hayatta Her Şey Var programı bugün kanalın yayın akışında var. Bütün yayın programlarında da yer alıyor. Ancak kanalı açanlar karşılarında Nur Viral yerine başka bir programı görüyor. Şu anda kanalda bir dizi yayınlanıyor. Nur Viral'in neden yayına çıkmadığı ve programın neden yayınlanmadığını sizler için araştırdık. 

Yaptığımız kısa bir araştırmada Nur Viral'in bugün neden ekrana çıkmadığına dair hiçbir açıklama veya detay bulamadık. Ne Viral'in kendi hesaplarından ne de kanalın herhangi bir resmi hesabından konuya dair bir açıklama bulunmuyor.

Yorumlar