Şule Çet cinayetini aydınlatacak yeni görüntüler

Şule Çet davasında yeni bir gelişme yaşandı. İki şüphelinin olaydan 18 dakika sonra ofis koridorunda sigara içerek asansörle aşağıya indikleri görülüyor. Görüntülerde, şüphelilerden birinin ayakta duramayacak kadar sarhoş olduğu görülüyor.

Google Haberlere Abone ol
Şule Çet cinayetini aydınlatacak yeni görüntüler

Ankara'da bir plazanın 20'nci katında cinsel saldırıya maruz kaldıktan sonra aşağı atıldığı öne sürülen Şule Çet'in ölümüyle ilgili davada yeni görüntüler ortaya çıktı.Görüntülerde, şüphelilerden birinin ayakta duramayacak kadar sarhoş olduğu görülüyor.

MAHKEME ERTELENDİ

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet'in ölümüne ilişkin "cinayet", "nitelikli cinsel saldırı" ve "hürriyeti tahdit" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 39'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan sanıklar Çağatay Aksu ve Berk Akand hakkında açılan davada, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi. Mahkeme, davayı 15 Mayıs'a erteledi.

ÇET'İN ÖLÜMÜNDEN 18 DAKİKA SONRA OFİSTEN ÇIKTILAR

Çet davasında yeni bir gelişme yaşandı. İki şüphelinin olaydan 18 dakika sonra ofis koridorunda sigara içerek asansörle aşağıya indikleri görülüyor. Sanıklar 20. kattaki ofiste asansör beklerken görülüyor. Saat 03.50'de düştüğü belirlenirken sanıkların 18 dakika sonra yani saat 04.08'de ofisten çıktığı anlaşılıyor.

NE OLMUŞTU?

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet, 29 Mayıs'ta Ankara'daki bir plazanın 20'nci katından düşerek yaşamını yitirmiş, olayla ilgili Çağatay Aksu ve Berk Akand tutuklanmıştı.

Yorumlar