Ölen adamın karısı ile ilgili şok iddia

Müge Anlı'da inşaat işçisi Hüseyin Aslan'ın nasıl öldüğü araştırılırken, bir izleyicinin Aslan'ın karısı hakkındaki iddiaları kan dondurdu.

Google Haberlere Abone ol
Ölen adamın karısı ile ilgili şok iddia

Müge Anlı'da inşaat işçisi Hüseyin Aslan'ın iş kazası sonucu mu yoksa bir cinayet sonucu mu öldüğü araştırılmaya devam edildiÖlen adamın eşiyle ilgili ortaya atılan iddialar ise ortalığı karıştırdı.

ÖLEN ADAMIN AKRABALARI, EMEL ASLAN'I SUÇLUYOR

Müge Anlı'da Hüseyin Aslan cinayeti araştırılmaya devam ediyor. İnşaattan iş kazası sonucu mu düştüğü yoksa eşi Emel'in gizli ilişki yaşadığı düşünülen Adem'in mi kendisini inşaattan aşağı ittiği bilinmiyor. Bu konuyu aydınlatmaya çalışan Müge Anlı'nın önüne Emel Aslan hakkında sürekli yeni iddialar çıkıyor. Emel Aslan'ın henüz Hüseyin Aslan ile evliyken Adem ile ilişki yaşadığını söyleyen Hüseyin Aslan'ın akrabaları, Emel'i suçluyor.

"BİRLİKTE OLURKEN GÖRDÜM"

Hüseyin Aslan'ın kardeşlerinden birinin Emel Hanım'ın Ercan isimli bir başka adamla, ağabeyi ile evliyken ilişki yaşadığını iddia etmesinin ardından ortalık karıştı. Yayına bağlanan Emel Hanım'ın bir komşusunun kız kardeşi ortaya kan donduran bir iddia attı. "Ercan ile Emel'i ilişkiye girerken, perdenin arkasından gördüm" diyen ve bu sözleriyle Emel Hanım'dan büyük tepki çeken izleyicinin bu sözleri programa damgasını vurdu. Müge Anlı'da Hüseyin Aslan'ın cinayeti konusunda herhangi bir gelişme yaşanması durumunda detaylar haberimizde yer alacaktır.

Müge Anlı Hüseyin Aslan cinayeti

Yorumlar