Number1 FM'den 'iflas' açıklaması

Number1 FM iflas haberlerini yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Number1 FM'den 'iflas' açıklaması

Türkiye'nin ilk özel radyolarından olan ve 1992 yılından bu yana yayın yapan Number1 FM'in iflas ettiği haberlerine yalanlama geldi. Radyodan yapılan açıklamada bilinçli şekilde ve kötü niyetle, medyaya servis edilen haberin gerçekle ilgisi olmadığı belirtildi.

Bugün yayınlanan "Üç Numara Radyo ve Televizyon Yayınları A.Ş."nin iflası ile ilgili haberin kendileriyle ilgisi olmadığını belirten Number1 FM Medya Grubu, "Habere konu, Üç Numara Radyo ve TV Yay. A.Ş'nin, Grubumuzdaki TV ve Radyoların yayın faaliyetleriyle bir ilgisi bulunmamaktadır" dedi.

Açıklamada şunlar ifade edildi:

"Televizyonlarımız; NR1TV ve NR1Türk TV. Radyolarımız; Number1 FM ve Number1Türk FM. 25 yıldır başarıyla yayınlarına devam etmektedir. RTÜK resmi internet sitesinde, hangi yayın kuruluşunun hangi logo/isim ile yayın yaptığı açıkça görülmektedir.
Aşağıdaki linkde de görüleceği üzere;

— NR1TV ve Number1 FM: Oğlak Radyo ve TV Yay. A.Ş

— NR1Türk TV ve Number1Türk FM: Aslan Radyo ve TV Yay.A.Ş

— RTÜK'de kayıtlı lisans şirketleriyle, yayına devam etmektedir.

Habere konu, Üç Numara Radyo ve TV Yay. A.Ş'nin, Grubumuzdaki TV ve Radyoların yayın faaliyetleriyle bir ilgisi bulunmamaktadır. Bilinçli şekilde ve kötü niyetle, medyaya servis edilen haberin, gerçekle bir ilgisi yoktur."

Yorumlar