'Müge Anlı'da ağızları açık bırakan bir cinayet daha

ATV ekranlarında hafta içi her gün izleyici ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında insanları ekranlara kilitleyen bir cinayet daha ele alındı.

Google Haberlere Abone ol
'Müge Anlı'da ağızları açık bırakan bir cinayet daha

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çok konuşulacak bir cinayet daha gündeme geldi. Lise öğrencisi Filiz Karadavut'un öldürülmesi ile ilgili gizli kalmış sırlar bir bir açığa çıkıyor. Filiz Karadavut'un ölümünden eniştesi ve ablası suçlanıyor. Bir enişte vakası ile daha gündeme gelen programda aile bireyleri tek tek bilgi paylaşmaya devam ediyor.

Filiz Karadavut'un annesi: Cinayette ablasının parmağı da olabilir

Liseye giden Filiz Karadavut'un 2006 yılında kaybolmasının üzerinden 12 yıl geçtikten sonra tutuklanan eniştesi Umut Çakırer'in eşi abla Çiğdem Çakırer eşinin cinayet işlemediğini savundu. Abla Çakırer, kardeşinin ölmediğini savundu ve kızkardeşi Filiz Karadavut'u bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu.

Filiz ve Çiğdem'n annesi  Durna Hanım, "Cinayette kızım Çiğdem'in de parmağı olabilir." dedi. Durna Hanım sözlerinin devamında ise şunları aktardı, "Çiğdem 'yuvam dağılmasın' diye beni susturdu." diye konuştu.

Erkek Kardeş: Ablamdan Şüpheleniyorum

Ailenin erkek kardeşi Murat Karadavut da annesi Durna Hanım gibi ablasından şüphelendiğini söyledi. Ablasının da cinayette parmağının olabileceğini savunan Murat Karadavut ablasının annesini susturduğunu ve konuşmasını engellediğini söyledi.

karadavut cinayeti

Yorumlar