'Müge Anlı' Selma Güneş bulundu mu?

Karısı Selma Güneş'i bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Mahmut Güneş bulunan yanmış kadın cesedinin eşine ait olabileceğini söyledi. Ancak, programa gelen bir telefon bağlantısı olayın yönünü bambaşka bir yere çekti. Peki Selma Güneş öldü mü, kaçtı mı?

Google Haberlere Abone ol
'Müge Anlı' Selma Güneş bulundu mu?

Eşini bulmak için Müge anlı'nın programına katılan Mahmut Güneş eşi Selma Güneş'i bulabildi mi. Yanmış kadın cesedi Selma Güneş'e mi ait programda bunlar konuşulurken gelen bir telefon bağlantısı olayın yönünü bambaşka bir yere çevirdi. Programa telefonla bağlanan bir kadın Selma Güneş'in kendi eşi ile kaçtığını ileri sürdü.

KENDİ RIZALARIYLA KAÇTILAR!

Kaçtıkları söylenen Selma Güneş ve Suat bey bulundu. İkili jandarma kontrolüne takıldı. Selma Güneş ve Suat bey kendi rızalarıyla kaçtıklarını söyledi.

İzmir'den arayan bir kuyumcu, Suat beyin geçtiğimiz günlerde kendisinden 2 adet alyans aldığını söyledi. Stüdyodan gelen soru üzerine ise kuyumcu, Suat beyin alyanslara her hangi bir isim yazdırmadığını belirtti.

Selma Güneş öldü mü, kaçtı mı? sorularına yanıt aranırken bir başka telefon bağlantısı daha geldi.

Canlı yayına bağlanan Suat beyin bir akrabası, Suat'ın İstanbul'da yaşayan kardeşi Vedat beyin evinde yaşadığını söyledi.

"BENİ ARADI VE YUVAMI KURDUM DEDİ"

Kocası Suat Aksakallı'nın Selma Güneş ile kaçtığını söyleyen kadın, "Beni aradı ve bana 'yuvamı kurdum' dedi. Şuan İstanbul'dalarmış ama nerede olduğunu bilmiyorum" dedi.

Eşini daha önce Instagram'dan yakaldığını belirten kadın, "4 yaşında kızı olduğunu da biliyorum. Eşim 2-3 güne kadar arıyordu çocuklarla konuşmak istiyordu ben konuşturmadım" dedi.

Telefonla bağlanan kadın, "27 Kasım'dan beri de benim eşim yok. "Selma Güneş benim eşimle kaçtı çok eminim" şeklinde konuştu.

Tam bu sırada adını vermek istemeyen bir hanım efendi canlı yayına bağlandı.

Selma Güneş'in annesi ve babası, İzmir'deki yanmış kadın cesedinin tespiti için İzmir'deki Adliye Tıp Kurumu'na gittiler.

MÜGE ANLI CANLI YAYINDA ORTAYA ÇIKAN GERÇEĞE İNANMAK İSTEMEDİ

Mahmut Güneş'in yeğeni Gizem Kardaş telefonla bağlandı. Yengesi hakkında konuşan Güneş, "Yengemden çok şüphelendim. Hatta telefonunu kurcalamaya çalıştım. Gözü hep televizyonundaydı. Çorap benim verdiğime benziyor taytıda benziyor" dedi.

Müge Anlı 14 Aralık Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında ortaya çıkan gerçekler karşısında, " Allah düşmanımın başına bile vermesin!" diyerek Selma Güneş hakkında ortaya çıkan gerçekleri anlattı.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Selma Güneş olayı ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yaşanan son olaylar ortaya çıkıp netleşmeye başlayınca stüdyodakiler şoke oldu. Müge Anlı'nın "Allah düşmanıma bile vermesin" dediği olayda telefon bağlantısıyla katılan Mahmut Güneş, eşinin kayıp olduğunu ve bulunan yanmış cesedin eşine ait olabileceğini belirtti. İşte Müge Anlı ve stüdyodakileri şoke eden olay...

Yorumlar