Müge Anlı: Sedanur'un katili kim?

Müge Anlı'da 9 yaşındaki küçük Sedanur cinayeti ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. DNA'lar eşleşti ve katilin kim olduğu ortaya çıktı. Tutuklu zanlılar ile DNA örnekleri eşleşti.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı: Sedanur'un katili kim?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Minik Sedanur'un ölümü ile ilgili önemli bir veri açıklığa kavuştu. DNA'lar eşleşti ve katillerin kim olduğu ortaya çıktı. Şu anda tutuklu bulunan 3 sanık hakkında dava açıldı. İşte detaylar;

Sedanur Güzel cinayetinde yaşanan gelişmeleri Müge Anlı Tatlı Sert programında açıkladı. DNA sonuçları ortaya çıktı ve tutuklu bulunan 3 sanık hakkında dava açıldı. Savcılığın hazırladığı iddianame Kars Ağır Ceza mahkemesi tarafından kabul edildi. Tutuklu 3 sanık hakkında çocuğun öldürülmesi ve nitelikli cinsel istismardan dava açıldı.

SEDANUR'UN BİLEKLERİNDE İP İZİ

Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde 16 Eylül'de kaybolan Sedanur Güzel'in (9) ölü olarak bulunmasına dair soruşturmada Adli Tıp raporu dosyaya girdi. Sedanur'un tırnak arasından alınan doku ile tutuklu zanlılardan E.B.'nin DNA örneklerinin eşleştiği belirlendi. Ayrıca Sedanur'un bileklerinde ip izine de rastlandı.

Tutuklu sanıklar hakkında Sedanur'un öldürülmesi ve nitelikli cinsel istismar davalarından 20 ila 48 yıl arasında hapis cezası talep edildi. Tutuklu sanık Ahmet ve Ertan'ın DNA'ları Sedanur'un üzerinde bulunan örnekler ile eşleşti. Sedanur'un annesi Handan Güzel Müge Anlı ile Tatlı Sert programına telefonla canlı bağlantı ile katılarak katillerin hakettikleri cezayı çekmelerini istedi.

TUTUKLU ZANLI HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Soruşturma dosyasında tutuklu üç zanlıdan biri olan A.K., ifadesinde Sedanur'u diğer iki zanlı ile birlikte öldürdüklerini itiraf etti. Diğer iki tutuklu zanlı E.B. ile H.U. ise suçlamaları kabul etmedi.

Yorumlar