Müge Anlı programda dehşet yaşadı: Korku filmi gibi

Müge Anlı'da bugün işlenen olay adeta korku filmi gibi. Müge Anlı canlı yayında dehşete düştü.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı programda dehşet yaşadı: Korku filmi gibi

ATV'de ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Zeki Turhal cinayeti araştırırken canlı yayına kadın ticareti yapanlar damga vurdu. Müge Anlı konuyla ilgili, "Biz neyin içindeyiz ya anlamadım yani. Korku filmi gibi" ifadelerini kullandı.
 
ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında canlı yayında Zeki Turhal'ın cinayeti araştırırken şaşırtan gelişmeler yaşandı. Canlı yayında Zeki Turhal'ın kayınpederi Ejder Gevrek'in kadın ticareti yaptığı canlı yayında ortaya çıkmıştı. Bu gün ise cinayete kurban giden Zeki Turhal ve programa katılan Satı Hanım'ın da kadın ticareti yaptığı ortaya çıktı.

"KADIN TİCARETİ YAPIYOR"

Canlı yayında Zeki Turhal'ın kayınpederi Ejder Gevrek'in kadın ticareti yaptığı ortaya çıkmasından sonra, bu günde öldürülen Zeki Turhal ve Satı hanımın da kadın ticareti yaptığı iddia edildi. Hatta Satı hanımın kızı, 2 sene önce bu sebepten dolayı öldürülmüştü. Canlı yayına bağlanan isim veremeyen izleyici, "Satı hanıma sorar mısınız Dilek ile Özge kim?" sorusunu yönetti. Satı hanıma da Dilek benim kızımı öldürenlerin kardeşi olduğunu Özge'yi de tanımadığını söyledi. Bunun üzerine izleyici "Müge hanım Satı hanımda kadın ticareti yapıyor maalesef." dedi. İsim vermeyen izleyici Satı Hanım'a "Çarşamba pazarının oradaki evden neden kovuldunuz? Kızın neden öldürüldü?" sorularını yönetti. Satı hanımda kirayı ödeyemedim o yüzden çıktım, kızımda kocasının düşmanları tarafından öldürüldü dedi.

Müge Anlı Zeki Turhal

"BİZ NEYİN İÇİNDEYİZ ANLAMADIM"

Canlı yayına gelen bu iddialar karşısında şoke olan Müge Anlı'da, "Biz neyin içindeyiz ya anlamadım yani. Korku filmi gibi. O zaman şurada oturanların cinayeti bilmemesinin mümkünü yok yani. Siz biliyorsunuz burada oturanlar cinayetin kimin işlediğini biliyorsunuz. Artık bu kadar konuşulanın üzerine bu adamın 14 kurşun sıkıldıysa hiçbirinizi birbirinizden ayırmıyorum bu 7 kişi biliyor bu cinayeti kimin işlediğini. Bakın cinayet ile yargılanmak ayrı bir şeydir. Örtbas etmek ayrı bir şeydir. Bakın siz bir hazırlık kurmuşsunuz. Siz bir plan yapmışsınız. O planın içinde sen gitmişsin Pakize'yi almışsın Kırıkkale'de ona bir ev tutma hazırlığına girmişsiniz. Ne zamanki Zeki öldürülmüş hop planlar alt-üst olmuş.Tutulan eve yerleşilmemiş." ifadelerini kullandı.

Yorumlar