Müge Anlı'da ortaya çıktı: Öldürüp çöp poşetine koymuş

Müge Anlı'ya annesinin katilinin bulunması için başvuran kızın anlattıkları doğrultusunda katil bulundu. Genç kızın annesini, dayısının öldürdüğü oraya çıktı. Dayının itirafları herkesi şok etti.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı'da ortaya çıktı: Öldürüp çöp poşetine koymuş

Müge Anlı'nın Tatlı Sert programına katılarak 7 yıl önce kaybolan annesi ile ilgili anlattıklarıyla dehşete düşüren genç kızın annesinin dayısı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

ÖLDÜRÜP ÇÖP POŞETİNE KOYDU

Müge Anlı'nın Tatlı Sert programına katılan 17 yaşındaki genç kızın, 7 yıl önce kaybolan annesi ile ilgili anlattıkları dehşete düşürmüştü. Genç kızın ifadeleri sonrası harekete geçen Kocaeli Emniyet'i, S.A.'nın dayısını gözaltına aldı. Cinayeti itiraf eden Mevlüt O., kardeşini öldürdükten sonra çöp poşetinde sakladığını daha sonra da ormanlık alanda gömdüğünü söyledi.

MÜGE ANLI'DA ANLATTI

Edinilen bilgilere göre, 17 yaşındaki S.A. isimli genç kız, 2012 yılında kaybolan annesi Seher Okusal'ın bulunması için bir Müge Anlı'nın Tatlı Sert isimli televizyon programına katıldı. Katıldığı programda 2011 yılından beri annesinden haber alamadığını söyleyen S.A., annesinin kaybolmadan önce son olarak dayısı Mevlüt O. (30) ile görüldüğünü iddia etti.

EMNİYET HAREKETE GEÇTİ

Genç kızın televizyon programında anlattıkları sonrasında harekete geçen Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, genç kızın ifadesi doğrultusunda olayla ilgili inceleme başlattı. Ekipler, birçok kişiyi tanık olarak dinledi. Tanıklar Seher Okusal'ın en son kardeşi Mevlüt O., babası Hayrettin O. ve M.N. isimli bir şahısla görüştüğünü iddia ederken, Mevlüt O.'nun eski eşi M.G. ise Seher Okusal'ı eski eşinin öldürdüğünü iddia etti.

GÖZALTINA ALINDI

Tanıkların ifadeleri neticesinde Okusal'ın en son kardeşi Mevlüt O.'nun evinde olduğunu tespit eden polis, Mevlüt O., Hayrettin O. ve M.N.'yi gözaltına aldı.

KAN DONDURAN İTİRAFLARDA BULUNDU

Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne getirilen baba Hayrettin O. ve M.N. serbest bırakılırken, Mevlüt O. ifadesinde ablasını öldürdüğünü itiraf etti. Mevlüt O.'nun ifadesinde ablasının kaybolduğu yıl alkollü bir şekilde evine geldiğini ve bu sebepten dolayı aralarından tartışma çıktığını söylediği öğrenildi.

"ANNEMLE AMCAM YASAK İLİŞKİ YAŞAMIŞ"

S.A, annesiyle babasının neden boşandığı sorulduğunda şunları dile getirdi; "Annem babamı defalarca terketmiş. Babam da her seferinde geri getirmiş. Ancak 2007 yılında amcanla annemin bir ilişkisi olmuş. Ondan sonra babamdan ayrılmışlar. Aynı sene içerisinde babam bir evlilik daha yapmış. Annem babamla evliyken yaşlı bir adama kaçarmış. Babam annemi o adamla görünse ise annem onu akrabam diye tanıtmış."

"CİNAYET OLMASA NEDEN BU KADAR DEĞİŞSİN"

Dikkat çeken bir açıklama da Seher Hanımın kız kardeşinden geldi. Programa telefonla bağlanan kadın, "Mevlüt ağabeyimin ablamı öldürdüğünü düşünüyorum. Hatta ağabeyim, ablam kaybolduktan sonra uyuşturucuya da bulaşmış ve tavırları değişmiş. Ben ağabeyimle görüşmüyorum ama cinayetten sonra olmuş bu değişiklikler cinayet olmasa ağabeyim neden bu kadar değişsin" dedi. Yine Seher Hanımın halası Güllü Hanım da cinayetin Mevlüt Beyin işlediğini ileri sürüyor. Güllü hanımın ifadesine göre; Seher Okusal, abisi Mevlüt Okusal'dan para istemiş. Mevlüt bey parayı kolay kazanmadığını söylemiş ve iki kardeş arasında bir kavga çıkmış.

"CESEDİNİ KÖPEKLERE YEDİRMİŞ"

İddiaya göre Mevlüt bey bu kavga sırasında kardeşini öldürmüş ve onun cesedini bir halıya sararak atmış. Başka bir iddiaya göre ise abi Mevlüt kardeşi Seher'in cesedini köpeklere yedirmiş. Müge Anlı ekibinin yaptığı araştırmaya göre; Seher hanımın kimliği ile son 7 yıldır hiçbir sağlık kuruluşundan tedavi talep edilmemiş ve hiçbir devlet kurumundan da işlem yapılmamış. Yine bu durum da Seher Hanımın öldüğü iddiasını güçlendiriyor.

Yorumlar