Müge Anlı'da dehşete düşüren iddia: Öldürüp cesedini köpeklere yedirdiler

Müge Anlı'da yine gündemden düşmeyen bir cinayet olayı konuşuluyor. 4 yıldır annesinden hiç bir haber alamadığını söyleyen Sevilay Aha, annemi öldürüp köpeklere yedirmişler, dedi.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı'da dehşete düşüren iddia: Öldürüp cesedini köpeklere yedirdiler

Müge Anlı'da dehşete düşüren ve çok konuşulacak bir olay daha gündeme geldi. Annesinden 4 yıldır haber alamadığını söyleyen Sevilay Aha annesinin bulunması için programa başvurdu. Herkes birşey söylüyor annemi bulun, öldüysede mezarını yaptırayım dedi.

Annesinin amcası ile babasını aldattığını söyleyen Aha, dayım annemi öldürüp cesedini köpeklere yedirmiş, doğruysa ortaya çıksın dedi.

SEHER OKUSAL OLAYI

ÖLDÜYSE DE BULUN EN AZINDAN MEZARINI YAPTIRAYIM

ATV  ekranlarında yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında yine dehşete düşüren bir olay gündeme geldi. Sık sık kocasını terk edip evden kaçan ve son olarak kayınbiraderiyle yasak ilişki yaşayınca 2007 yılında eşinden boşanan Seher Okusal'dan 4 yıldır hiçbir haber alınamıyor. 34 yaşındaki Seher Hanımın başına ne geldiği henüz bilinmezken ortaya atılan iddialar ise izleyenleri dehşete düşürmeye yetti. İddiaya göre Seher Okusal, kardeşi Mevlüt Bey tarafından öldürüldü. Ancak Seher Hanımın cesedine hiçbir şekilde ulaşılamadı. Seher Okusal'ın 18 yaşındaki kızı Sevilay Aha ise dayısına bu iddiayı sorduğunda Mevlüt Bey, "İnsan hiç ablasına nasıl kıyar mı?" diyerek kendisine iftira atıldığını ileri sürdü. Annesinden 2015 yılından beri haber alamadığını söyleyen Sevilay, canlı yayında "Kimisi diyor ki anneni boğdular, kimisi diyor ki boğazını kestiler, Ben annemin bulunmasını istiyorum. En azından mezarını yaptırırım." diyerek feryat etti.

MÜGE ANLI SEHER OKUSAL

ANNEM AMCAMLA BABAMI ALDATMIŞ

Ardından Sevilay Aha, annesiyle babasının neden boşandığı sorulduğunda şunları dile getirdi; "Annem babamı defalarca terketmiş. Babam da her seferinde geri getirmiş. Ancak 2007 yılında amcanla annemin bir ilişkisi olmuş. Ondan sonra babamdan ayrılmışlar. Aynı sene içerisinde babam bir evlilik daha yapmış. Annem babamla evliyken yaşlı bir adama kaçarmış. Babam annemi o adamla görünse ise annem onu akrabam diye tanıtmış."

ÖLEN KADININ KIZ KARDEŞİ: ABİMDEN ŞÜPHELENİYORUM

Sevilay Aha'nın bu açıklamalarının ardından dikkat çeken bir açıklama da Seher Hanımın kız kardeşinden geldi. Programa telefonla bağlanan kadın, "Mevlüt ağabeyimin ablamı öldürdüğünü düşünüyorum. Hatta ağabeyim, ablam kaybolduktan sonra uyuşturucuya da bulaşmış ve tavırları değişmiş. Ben ağabeyimle görüşmüyorum ama cinayetten sonra olmuş bu değişiklikler cinayet olmasa ağabeyim neden bu kadar değişsin" dedi. Yine Seher Hanımın halası Güllü Hanım da cinayetin Mevlüt Beyin işlediğini ileri sürüyor. Güllü hanımın ifadesine göre; Seher Okusal, abisi Mevlüt Okusal'dan para istemiş. Mevlüt bey parayı kolay kazanmadığını söylemiş ve iki kardeş arasında bir kavga çıkmış.

CESEDİNİ KÖPEKLERE YEDİRMİŞ

İddiaya göre Mevlüt bey bu kavga sırasında kardeşini öldürmüş ve onun cesedini bir halıya sararak atmış. Başka bir iddiaya göre ise abi Mevlüt kardeşi Seher'in cesedini köpeklere yedirmiş. Müge Anlı ekibinin yaptığı araştırmaya göre; Seher hanımın kimliği ile son 7 yıldır hiçbir sağlık kuruluşundan tedavi talep edilmemiş ve hiçbir devlet kurumundan da işlem yapılmamış. Yine bu durum da Seher Hanımın öldüğü iddiasını güçlendiriyor.

Yorumlar