Görenler bir daha bakıyor : 'Kardan Canavar'

Van'lı bir baba karı ve kar tatilini fırsat bilip çocukları için 2 gün uğraşıp 'Kardan Canavar' yaptı. Görenler bir daha bakıyor.

Google Haberlere Abone ol
Görenler bir daha bakıyor : 'Kardan Canavar'

Van'da çocuklarının hayatına renk katmak isteyen Cezmi Fazla isimli vatandaş, evinin bahçesini 10 metre boyunda "kardan canavar" yaparak süsledi.

Van'ın İpekyolu ilçesinde yaşayan Cezmi Fazla'nın evinin bahçesinde biriken karlardan yaptığı "canavar", görenlerin ilgisini çekiyor.

2 GÜN BOYUNCA UĞRAŞTILAR

İlçenin Yeni Mahallesi'nde yoğun kar yağışının ardından gelen güneşli havayı fırsat bilen makine teknikeri Cezmi Fazla, karı eğlenceye dönüştürdü. Evlerinin bahçesinde biriken karları temizleyen Fazla, çocuklarıyla 2 günde, 10 metre boyunda "kardan canavar" yaparak süsledi.

GÖRENLER ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMİYOR

Fazla, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kanatları, kuyruğu ve ağzıyla görenlerin dikkatini çeken kardan canavarı uzun ve yorucu bir çalışmanın ardından tamamladığını söyledi.

"ÇOCUKLARIMIN HAYATINA RENK GETİRMEK İSTEDİM"

Kentte kış mevsiminin yağışlı ve uzun geçtiğini belirten Fazla, "Çocuklar uzun süre evde kapalı kalıyorlar. Onların hayatlarına bir renk, eğlence getirmek istedim. Çocuklarla beraber yaklaşık iki gün süren bir çalışma oldu." dedi.

"GÖRENLER GELİP FOTOĞRAF ÇEKİYOR"

Fazla, karda çalışmanın zor olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: "Burada amaçladığımız şey aslında Van Gölü canavarıydı. Van Gölü canavarını yapmaya çalıştık. Daha önce de benzer çalışmalarımız oldu. Bahçemde neredeyse bir hayvanat bahçesi kurduk. Kardan zürafa, at, kurt ve yılan gibi hayvanlar yaptık. Yine Filistin'deki olaylara dikkati çekmek için de bir çalışma yaptık. Şimdi bu çalışmayı görenler gelip fotoğraf çekiyor. Çocuklar da mutlu oluyor."

İşte 'kardan canavar'ın görüntüleri;

Yorumlar