Cengiz Baykal'dan acı haber geldi

Usta tiyatro oyuncusu Cengiz Baykal hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Cengiz Baykal'dan acı haber geldi

Usta tiyatro yuncusu CengizBaykal, 18 Kasım’dan bu yana yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu. Usta oyuncu Cengiz Baykal, 59 yaşında, 20 Kasım 2018 Salı günü hayatını kaybetti. Cengiz Baykal için Bugün ( 21 Kasım 2018 Çarşamba) Üsküdar Tekel Sahnesi’nde düzenlenecek törenin ardından cenazesi, Bakırköy İncirli Fatih Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Bahçelievler Çobançeşme Mezarlığı’na defnedilecek.

Temmuz Karikutal, Baykal’ın ölüm haberinin ardından facebook sayfasında “İyi ki ofisime gelmişsin de helalleşmişiz… Nur içinde yat…” notunu paylaştı.

Reha Özcan ise Instagram sayfasında “Konservatuvara ilk girdiğim sene oynadığı ‘Soytarılar’ oyunu ile hayran olduğum ve sonrasında da birkaç oyunda birlikte oynadığım Cengiz Baykalabimizi kaybettik. Herkesin başı sağolsun…” mesajını yayınladı.

Cengiz Baykal kimdir?

Cengiz Baykal, 15 Ocak 1959 yılında Batman’da doğdu.Usta oyuncu Cengiz Baykal, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdikten sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu'na yıllarca görev yaptı. Bir çok tiyatro oyununda oynayan Cengiz Baykal, sevilen dizi ve sinema filmlerinde de rol aldı.

Yorumlar