Baba ile oğulun muhtarlık yarışında ilginç sonuç

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Zafer Sevinç, babasına karşı aday olduğu muhtarlık yarışını kazandı.Mahallede birbirleriyle akraba 7 aday muhtarlık yarışı verdi.

Google Haberlere Abone ol
Baba ile oğulun muhtarlık yarışında ilginç sonuç

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Zafer Sevinç, babasına karşı aday olduğu muhtarlık yarışını kazandı. İlçeye bağlı Heceler Mahallesi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde muhtarlık için oy tasnifi tamamlandı. Mahallede birbirleriyle akraba 7 aday, muhtarlık için yarıştı.

Seçmen sayısı 210 olan köyde 81 oy alan oğul Zafer Sevinç, mahallenin yeni muhtarı seçildi. Babası Ali Sevinç ise 20 oy aldı. Mahallede muhtarlık görevini 2014'ten bu yana Ali Sevinç yürütüyordu.

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Heceler Mahallesi'nde muhtarlık yarışında birbirlerine rakip ve uzun zamandır küslükleri bulunan Ali Sevinç ile oğlu Zafer Sevinç oy kullanma işlemi devam ederken barıştılar. Babasının elini öpen Zafer Sevinç, sonuçların hayırlı olması temennisinde bulunurken, baba Ali Sevinç ise "İnşallah oğlum kazansın" dedi. Saat 17.00 itibari ile sandıkların kapanmasıyla sayım başladı. 7 adayın bulunduğu mahallede 210 seçmenden 81'inin oyunu alan Zafer Sevinç, Heceler Mahallesi'nin yeni muhtarı olurken babası Ali Sevinç ise 20 oy alabildi. Baba Ali ile oğlu Zafer Sevinç arasındaki küslük sona ererken, Ali Sevinç, kendisine fark atarak muhtar olmayı hak eden oğlunu tebrik etti.

Yorumlar