Meteorolojiden uyarı: İkinci dalga geliyor

İstanbul'da dün gece etkili olan yağış ve rüzgar nedeniyle bazı evlerin çatısı uçmuş bazı araçlarda zarar görmüştü. Meteoroloji İstanbul için yeni bir yağmur ve soğuk hava dalgası uyarısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Meteorolojiden uyarı: İkinci dalga geliyor

Dün gece İstanbul'da etkili olan yağmur ve rüzgar nedeniyle bir çok ilçe etkilenmişti. Evlerin çatısı uçmuş, araçlar zarar görmüş ve bazı yerlerde ağaçlar yerlerinden sökülmüştü. 

GECE BOYUNCA SÜRDÜ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Kadıköy, Tuzla, Kartal, Maltepe, Ümraniye, Sultanbeyli, Şile, Kağıthane, Bayrampaşa, Güngören, Bakırköy, Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Çatalca'da da şiddetli yağmur ve rüzgarın gece boyunca sürdüğü ifade edildi.

İKİNCİ DALGA BU GECE GELECEK

Dün gece boyunca etkili olduktan sonra öğle saatlerinden itibaren ara veren yağmurun akşam saatlerinden itibaren yeniden etkili olması beklendiği belirtilirken pazar günü de sürmesi beklenen yağışın pazartesi gününden itibaren İstanbul'u terk edeceği ifade edildi. Hava sıcaklığının ise önümüzdeki hafta boyunca gece 14-16, gündüz 19-23 derece civarında olacağı belirtildi.

Yorumlar