İstanbul'da yağış ve şiddetli rüzgar etkili oldu

Dün gece Marmara bölgesinde etkili olan yağış ve şiddetli rüzgar İstanbul'da çatıları uçurdu. İstanbul'da etkili olan rüzgar ve yağmur sırasında bazı ağaçlar devrildi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da yağış ve şiddetli rüzgar etkili oldu

Marmara Bölgesi'nde etkili olan ve uyarılarla birlikte İstanbul'da da beklenen sağanak yağış ve şiddetli rüzgar gece saatlerinden itibaren İstanbul'da etkili oldu. Sağanak ve rüzgar nedeniyle birçok ilçede su baskınları yaşandı, kazalar meydana geldi, çatılar uçtu ve ağaçlar devrildi. Kazalar sonucu yaralanmalar yaşanırken, çatı uçmaları sonucu çok sayıda otomobil hasar gördü.

ÇATILAR UÇTU, AĞAÇLAR DEVRİLDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile İstanbul Valiliği'nin uyarılarının ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağış ve şiddetli rüzgar kentte gece saatlerinde etkili oldu. Sağanak ve rüzgar nedeniyle birçok ilçede su baskınları yaşandı, kazalar meydana geldi, çatılar uçtu ve ağaçlar devrildi. Kazalar sonucu yaralanmalar yaşanırken, çatı uçmaları sonucu çok sayıda otomobil hasar gördü.

ÇATI OTOMOBİLİN ÜSTÜNE DÜŞTÜ

Fırtınanın ve sağanak yağışın başlamasının hemen ardından Maltepe ilçesi, Zümrütevler Mahallesi, Nazım İlker Sokak'ta yer alan altı katlı bir binanın çatısının bir bölümü yola uçtu. Saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda yolda kimsenin olmayışı büyük bir faciayı önledi. Sokak üzerinde yer alan oto galeri dükkanın önünde duran beş otomobile isabet eden parçalar büyük maddi hasara neden oldu.

KAFEDEKİ ŞEMSİYELER UÇTU

İstanbul'un birçok ilçesinde etkili olan sağanak ve rüzgârdan Salacak Mahallesi Üsküdar Harem Sahil yolundaki kafe ve restoranlar olumsuz etkilendi. Sahil yolunda sağanak yağış nedeniyle su birikintileri oluşurken, şiddetli rüzgârda Kız Kulesi'nin karşında bulunan kafe ve restoranların şemsiyeleri uçtu. Şemsiyeleri iş yerlerinin çalışanları zorlukla topladı.

AĞAÇLAR DEVRİLDİ

Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi Akzambak Sokak'ta saat 03.30 sıralarında bir ağaç şiddetli rüzgârın etkisiyle devrildi. Devrilen ağacın etkisiyle sokakta araç geçişi durdu. Ağacın devrildiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

İşte İstanbul'da etkili olan şiddetli yağış vatandaşlara böyle zor anlar yaşattı;

Yorumlar