26 Ekim Cumartesi hava durumu - Yağışlı hava uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılara göre, İstanbul'un kuzey, Kırklareli'nin doğu kesimleri ile Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde hafif sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
26 Ekim Cumartesi hava durumu - Yağışlı hava uyarısı

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Marmara Bölgesi'nde hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında ve yer yer 1-3 derece üzerinde seyredecek. 

Bölgede parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. İstanbul'un kuzey, Kırklareli'nin doğu kesimleri ile Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde hafif sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak öngörülen bölgede, yer yer pus ve sis bekleniyor.

Bölgede rüzgar, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

EDİRNE °C, 23°C Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli

İSTANBUL °C, 21°C Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzey kıyıları hafif sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli

KOCAELİ °C, 21°C Parçalı ve çok bulutlu, öğlen ve gece saatlerinde kuzey kıyıları hafif sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 24°C Az bulutlu ve açık

ADANA °C, 30°C Parçalı bulutlu

ANTALYA °C, 30°C Az bulutlu ve açık

ANKARA °C, 21°C Parçalı ve az bulutlu

ESKİŞEHİR °C, 20°C Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli

TRABZON °C, 19°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m²) olması bekleniyor.

ERZURUM °C, 15°C Parçalı ve çok bulutlu

VAN °C, 15°C Parçalı ve çok bulutlu

DİYARBAKIR °C, 24°C Parçalı ve çok bulutlu

GAZİANTEP °C, 24°C Parçalı bulutlu

Yorumlar