Hasan Şen kimdir, nerelidir, suçu neydi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yetkisini kullanarak cezasını affettiği mahkumlardan biri olan Hasan Şen'in kim ve nereli olduğu, neden makumiyet aldığı merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Hasan Şen kimdir, nerelidir, suçu neydi?

Hasan Şen kimdir, nerelidir, kaç yaşında, neden cezaevine girdi, hastalığı nedir? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından mahkumiyeti affedilen Hasan Şen'in kim olduğu merak ediliyor.

İnternette bazı haber sitelerinde yer alan AK Parti Milletvekili Hasan Şen ile mahkumiyeti Cumhurbaşkanı tarafından affedilen Hasan Şen aynı kişiler değil. Tamamen farklı iki insan sadece isim benzerli söz konusudur.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın affettiği Hasan Şen isimli mahkumun biyografisi şöyle:

Hasan Şen, uyuşturucu madde ticareti yapmak usçundan ayrı ayrı , Koceli 1. Ağırc Ceza Mahkemesinin 4 Aralık 20218 tarihli kararıyla 10 yıl 5 ay hapis cezası ve 100 Türk Lirası adli para cezası ile 8 yıl 4 ay hapis cezası ve 16 bin 660 lira adli para cezası, satmak amacıyla uyuşturucu madde bulundurma suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası, bin lira adli para cezası, silahla tehdit suçundan 12 yıl 8 ay hapis cezası almış ve bu cezaları kesinleşmiş.

Hasan Şen, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 25 Ağustos 1968 tarihinde dünyaya gelmiş.

Anne ada Hanife, baba adı ise Hasan'dır.

İSİM BENZERLİĞİ OLAN HASAN ŞEN

İsim benzerliği bulunan ve mahkum olanla karıştırılan diğer Hasan Şen ise aslen Sivaslı'dır. 

Hasan Şen Sivas'ın Akıncılar ilçesinde 1969 yılında dünyaya gelmiştir.

Hasan Şen, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Bölümü'nden mezun oldu. 2004 yılından bugüne kadar çeşitli kurumlarda görev yapan Şen, Akıncılar İlçe Nüfus Müdürlüğü görevinde de bulundu.

Hasan Şen, evli ve 2 çocuk babası.

Hasan Şen, 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Sivas Akıncılar Belediye Başkan Adayı oldu.

 

Yorumlar