Harran Ziraat Odası Başkanı Mahmut Özyavuz:

Şanlıurfa’nın Harran Ziraat Odası Başkanı Mahmut Özyavuz, kurban Bayramını kutlayarak, "Kurban paylaşmak ve yakınlaşmaktır" dedi.Özyavuz, küskünlerin barıştığı, kırgınlık ve hasretliklerin sona erdiği bir bayrama daha kavuşmanın...

Google Haberlere Abone ol
Harran Ziraat Odası Başkanı Mahmut Özyavuz:

Şanlıurfa’nın Harran Ziraat Odası Başkanı Mahmut Özyavuz, kurban Bayramını kutlayarak, "Kurban paylaşmak ve yakınlaşmaktır" dedi.

Özyavuz, küskünlerin barıştığı, kırgınlık ve hasretliklerin sona erdiği bir bayrama daha kavuşmanın milletçe mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Bayramların her türlü insani ve ahlaki değerin yeniden yeşertildiği özel günler olduğunu dile getiren Özyavuz, "Kurbanın sözlükteki kelime anlamı yaklaşmaktır. Kulu Rabbine, insanları da birbirine yaklaştırır. Kurban Bayramı ise toplumu birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde tutan, insanları sevgi ve saygı temelinde birleştiren önemli günlerdendir. Aile ve toplum olmanın ayrıcalığını bizlere yaşatan bu günlerin kıymetini bilerek idrak etmek, bizleri hem bu dünyada hem de ahirette mutlu kılacaktır. Bu sebeple, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da kurban etlerimizi ihtiyaç sahipleri ile buluşturmak, yoksul, yetim, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın hatırlanması ve desteklenmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Yorumlar