Elazığ'daki depremin ardından ünlüler de tek yürek oldu

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8'lik depremin ardından Türkiye tek yürek oldu. 79 ilde toplanan yardımlar Elazığ'a ulaştırılmak üzere TIR'lara yüklenirken ünlüler de ellerini taşın altına koydu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlüler Elazığ için harekete geçti

Elazığ'da meydana gelen  6.8'lik depremin ardından yıkılan binalardaki enkaz kaldırma çalışmaları ve kurtarma çalışmaları devam ederken Türkiye'den Elazığ'a yardımlar yapılıyor. Bir çok şehirden gönderilen yardımlar Elazığ'a ulaşmaya devam ederken ünlülerde elini taşın altına koydu.

51 MİLYON TL TOPLANDI

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ise kendi kanalı TV8'de depremde zarar gören vatandaşlar için bir yardım gecesi düzenledi. Canlı yayınla programında 2 milyon 150 binden fazla SMS atılırken telefonla yapılan bağışlarla birlikte bu rakam 51 milyon TL'ye yükseldi.

ÜNLÜ İSİMLER BİNLERCE LİRA BAĞIŞ YAPTI

Oğulcan Engin Tv8'in yardım kampanyasını arayarak annesi Seda Sayan ve ailesi adına 100 bin tl bağışladıklarını açıklarken, Murat Boz ve Hadise ise 100 bin TL'lik bağış yaptı. Gecede Sibel Can 100 bin, Mustafa Ceceli ise 50 bin TL bağış yaptı. Canlı yayına telefonla bağlanan sosyal medya fenomeni Reynmen ve Bülent Serttaş ise 25 bin TL göndereceklerini söyledi.

DÜKKANLARININ  1 GÜNLÜK GELİRİNİ BAĞIŞLADI

Ünlü et restoranları sahibi ve sosyal medya fenomeni Nusret Gökçe, ise yaptığı açıklama ile "Biz Türkiye'yiz. Yarın bütün Nusret Türkiye gelirini Elazığ'a bağışlıyoruz. Devlet baba ve milletimiz ne derse emrindeyiz" dedi. Gökçe'nin bu anlamlı paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni geldi. 

AHBAP YARDIMLARA KATILDI

Haluk Levent'in öncülük yaptığı AHBAP Derneği Elazığ'daki depremin ardından hesaplarında birikmiş olan 384 bin tl ile bölge halkının yardımına koştu. Levent, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile en az 500 kişinin faydalanabileceği 160 çadır aldıklarını kaydetti.

TARKAN'DAN AFAD'A BAĞIŞ

Elazığ'da Türkiye'yi üzüntüye boğan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından ünlü sanatçı Tarkan, Afad'a 100 bin TL bağış yaptığı öğrenildi. Tarkan yaptığı bağışla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

DEMET AKALIN 

Ünlü sanatçı Demet Akalın ise bölgeye bot ve mont yardımı yaptı. Akalın, aldığı mont ve botları bölgeye ulaştırması için Üsküdar Belediyesi'ne teslim etti.

Yorumlar