Haluk Levent isyan etti: Dekontları gönderin, ben öderim

Ünlü şarkıcı Haluk Levent son günlerde yaptığı sosyal yardımlar ile adından söz ettiriyor. Ancak son yaptığı yardım faaliyeti ile Haluk Levent eleştirilerin odağına oturmuştu. Ünlü şarkıcı paylaştığı video ile yardım yapanlara isyan ederek, dekontlarınızı yollayın ben öderim dedi.

Google Haberlere Abone ol
Haluk Levent isyan etti: Dekontları gönderin

Ülü şarkıcı Haluk Levent yaptığı yardım faaliyetleri ile gündemdeki yerini koruyor. Ancak son yaptığı bir sosyal yardım faaliyeti ile kandırılan ve dolayısıyla insanlardan boş yere para toplamış olan Haluk Levent, eleştirilerin odak noktası oldu. Yapılan eleştirilere bir video ile yanıt veren Levent, yardımda bulunanlara bir çağrıda bulundu.

İzmir'in Buca ilçesinde beyin tümörü olduğunu söyleyerek Haluk Levent ile görüşmek istediğini söyleyen İrem Atan ile görüşen ve onun için para yardımı toplayan Haluk Levent'in kandırıldığı ortaya çıktı. Saçlarını kazıtarak Haluk Levent'e beyin tümörü olduğunu söyleyen 19 yaşındaki İrem Atan birlikte çay içmek istediğini söyledi. Çağrıya duyarsız kalmayan Levent, genç kızla birlikte yemek yedi ve tedavisi için yardımseverlerden para topladı. 

Daha sonra İrem Atan'ın hasta olmadığı ortaya çıktı. Bunu kabul eden Atan, Haluk Levent'ten özür diledi. Ancak bu durum yardımda bulunan insanları isyan ettirdi. Haluk Levent ise bu işte tek tesellim, beyin tümörü olan bir genç kız olmaması, dedi.

BEN ÖDERİM!

İrem Atan için para yardımında bulunan hayırseverler ise isyan etti. Haluk Levent yaptığı bir paylaşım ile bu duruma bir çözüm üreteceğini belirten Levent, İrem Atan'a para yardımında bulunanlar dekontlarını bana göndersin, ben öderim dedi.

haluk levent

İrem Atan için yardımda bulunanların parasını para makbuzlarını yollamalarını söyleyen Levent, 'Ben o tutar kadar parayı cebimden karşılayıp kanser hastası Sura Nadirovanın tedavisi için yatıracağım ve onlar adına hastaneden makbuz kestirip göndereceğim. Böylece o para gönderenlerin gönlü rahat olur. Gerçek hastaya yardım etmiş olurlar. Benim içim de rahatlamış olur' dedi. 

İşte o video:

Yorumlar