Haluk Levent Arap mı, kimdir, nerelidir, Elfida kimin için yazıldı?

Haluk Levent Arap mı, kimdir, nerelidir, Elfida kimin için yazıldı, aslen nerelidir, kaç yaşındadır, sorularının yanıtı ünlü sanatçıyı merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Son yıllarda sivil toplum alanında adı en çok duyulan sanatçılardan biri oldu.

Google Haberlere Abone ol
Haluk Levent Arap mı, kimdir, nerelidir?

Haluk Levent Arap mı, kimdir, nerelidir, Elfida kimin için yazıldı, aslen nerelidir, kaç yaşındadır, sorularının yanıtı ünlü sanatçıyı merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Sanat dünyasında sivil toplum çalışmalarına katılan, toplumsal faaliyetlerde aktif rol alan, güncel olaylarla yakından ilgilenen nadir isimlerden biri olmayı başaran Haluk Levent şimdilerde Kanal D'e yeni bir programla ekrana geliyor. Haluk Levent Arap mı, kimdir, nerelidir, Elfida kimin için yazıldı?

Haluk Levent Arap mı, kimdir, nerelidir, Elfida kimin için yazıldı?
Haluk Levent

 

KİMDİR?

Adana'da 1968 yılından dünyaya gelen ünlü sanatçı Haluk Levent, Nusayri'dir.

Dokuz kardeşi olduğu öğrenilen Levent, ilkokul ve lise eğitimini Adana'da bitirdi.

İlk ve orta öğreniminden sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliğini kazandı.

Aynı zamanda Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik ve Ankara Üniversitesi Muhasebe gibi bölümlerde de okudu.

Levent bu bölümleri kazandı kazanmasına ancak ailesinin durumunun iyi olmaması nedeniyle bu okulları hep yarıda bırakmak durumunda kaldı.

Okuma girişimlerinin ardından bir dönem ticaretle uğraşan Levent, daha sonra çeşitli şehirlerde şarkılar söylemeye başladı.

Ticaretle uğraştığı dönemlerden kalan bir davanın görülmesi sonucunda ünlü sanatçı 9 ay hapis cezası alarak bu cezayı yattı.

Sosyal sorumluluk projeleri ve yardıma muhtaç vatandaşlara yardıma koşmasıyla tanınan ünlü sanatçının bir çok albümü bulunmaktadır.

Aynı zamanda kurduğu AHBAP isimli sivil toplum kuruluşu ile de gönülleri fethetmeyi başarmış durumda.

Şu ana kadar yüzlerce ihtiyaç sahibinin yardımına koşarak dertlerine derman olmayı başarmış durumda.

HALUK LEVENT NERELİDİR?

1968 yılında Adana'da doğan Haluk Levent aslen Adanalı'dır. 


 

Yorumlar