Halil Necipoğlu kimdir, nerelidir? Halil Necipoğlu kaç yaşında eşi kim, oynadığı diziler, ilahileri, gençliği?

Halil Necipoğlu kimdir eşi kim, kaç yaşında, oynadığı diziler, ilahi sözleri, gençliği? Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışması jüri heyeti üyelerinden biri olan ve programlarıyla sık sık gündeme gelen Necipoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, asıl mesleği nedir?

Google Haberlere Abone ol
Halil Necipoğlu kimdir, nerelidir? Biyografisi

Halil Necipoğlu kimdir, nerelidir? Halil Necipoğlu kaç yaşında eşi kim, oynadığı diziler, ilahileri, gençliği? Halil Necipoğlu Hoca geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında hayranlarını yalnız bırakmadı.

HALİL NECİPOĞLU KİMDİR, NERELİDİR? HALİL NECİPOĞLU KAÇ YAŞINDA EŞİ KİM, OYNADIĞI DİZİLER, İLAHİLERİ, GENÇLİĞİ?

Ramazan ayının bereketli ikliminden faydalanan Necipoğlu, hem TRT 1 hem de Show TV ekranlarında iki ayrı programda iftar sonrası ve sahur öncesinde seyirciyle buluşuyor, faydalı sohbetleriyle ışık saçıyor. Halil Necipoğlu kimdir, nerelidir? Halil Necipoğlu kaç yaşında eşi kim, oynadığı diziler, ilahileri, gençliği?

Halil Necipoğlu kimdir?
Halil Necipoğlu, TRT 1'de yayınlanan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasının jüri üyeliğini yapmanın yanında her bölümde kasideleri ve ilahileriyle gönülleri fethediyor.

 

Türkiye'nin sık sık televizyon ekranlarında özellikle de son dönemlerde TRT 1'deki Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasıyla yakından tanımaya başladığı Halil Necipoğlu kim, nereli, kaç yaşındadır? gibi sorular vatandaşlar tarafından sık sık soruluyor. İşte Halil Necipoğlu ile ilgili merak edilen soruların cevapları: 

Halil Necipoğlu kimdir? Nereli, kaç yaşında?
Halil Necipoğlu, TRT 1'de düzenlenen yarışmada jüri heyetinde yer alıyor.

 

HALİL NECİPOĞLU KİMDİR?

Prof. Dr. Halil Necipoğlu hoca aslen Erzurumlu'dur. 51 yaşında olan Halil Necipoğlu'nun asıl mesleği ise ilahiyat ve tasavvuf müziğidir.

Akşamları iftar sonrasında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasının 3 jürisinden biri olan Necipoğlu, renkli yorumları ve güzel sesiyle programa muhteşem bir zenginlik katıyor. 

İftar sonrasında Halil Necipoğlu'ndan yeterince faydalanamadığını düşünenler için ikinci bir fırsat daha bulunuyor. Necipoğlu, sahur vaktinde Star TV ekranlarında sohbetleriyle tekrar ekrana geliyor. Üstelik de bu kez canlı olarak yayın yapıyor. 

İşte Necipoğlu'nun kısa biyografisi: 

Halil Necipoğlu kim, nereli, kaç yaşındadır?
Halil Necipoğlu okuduğu ilahilerle programa renk katıyor.

 

Halil Necipoğlu 1968 yılında Erzurum'da doğdu. 

14 yaşında hafız oldu. 

İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra İlahiyat fakültesini bitirdi.

Musiki dersleri aldı. 

Dolma Bahçe Sarayı Camii'nde imamlık yaptı. 

Çeşitli kanallarda programlar yapıyor. 

Son olarak TRT 1'deki Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nın jürileri arasında yer aldı ve almaya devam ediyor.

Yine 2019 yılı Ramazan ayında Star TV'de Ramazan programı sunuyor.

Halil Necipoğlu evlidir, iki çocuk sahibidir. Ancak eşi hakkında kamuoyunda çok fazla bilgi bulunmuyor.


 

Yorumlar

Reyyan Tek kelimeyle hayranım Sesi hitabeti ve yorumları Keşke daha fazla ekranlarda görsek
Ahmet Bera Yıldız Bir müslüman “nasıl mütevazi nasıl beyefendi olmalı “nın canlı bir örneğidir kendisi. İlmine de beyefendiliğine de saygımız sonsuz. Allah sizden razı olsun her daim Halil Necipoğlu hocam .
Ramazan Saygili Harikulade bir sesi var lakin bazen fazla mutevazılık yapayim derken kire burunuyor unutulmamalidir ki fazla tevazu kibirdendir zira aksi takdirde ilmine irfanina saygimiz sonsuzdur.
Şakir Şahin İlahileri söylerken sesine o kadar hakim o kadar kendine güvenerek söylüyor ki bence her hafızın ses ve tasavvuf eğitimi almasının okuyucuya ve dinleyiciye büyük katkı sağlayacağını göstermiştir. Yüce Rabbimiz yolunu açık etsin onu çok seviyorum başarılarının devamını dilerim