Emanet Yaman kimdir Halil İbrahim Ceyhan kimdir nerelidir, kaç yaşında evli mi, eşi kim?

Emanet Yaman Halil İbrahim Ceyhan kimdir? Emanet Yaman kaç yaşında, evli mi, kimdir ve asıl mesleği nedir? Kanal 7 ekranlarında yayınlanan yeni dizi Emanet daha tanıtımları yayınlandığı anda beğenildi. Dizi oyuncularından olan Yaman ise merak edildi. Peki Emanet Yaman kimdir, nereli, kaç yaşında?

Google Haberlere Abone ol
Emanet Yaman Halil İbrahim Ceyhan kimdir?

Emanet Yaman kimdir, Halil İbrahim Ceyhan kimdir, Yaman kaç yaşında, evli mi, kimdir, nereli, kaç yaşında? Kanal 7 ekranlarında yayın hayatına başlayan dizi Emanet daha tanıtımı yayınlandığı andan itibaren merak edilmeye başladı.

EMANET YAMAN KİMDİR?

Seher ile hikayelerine genişçe yer verilen dizide Yaman karakteri dikkat çekiyor. Peki, Halil İbrahim Ceyhan kimdir? Emanet Yaman kaç yaşında, evli mi, nerelidir? İşte Emanet Yaman hakkında merak edilenler.

Emanet Yaman kaç yaşında, evli mi, kimdir?
Halil İbrahim Ceyhan

Yaman dizinin başrol oyuncusudur. Şimdilerde Seher ile aralarında bir yakınlaşma var. Ancak bu yakınlaşma Brezilya dizilerini aratmayan bir yılan hikayesine dönüşmüş durumda. Dizi her gün yayınlanınca ister istemez senaryoda da bu tür uzatmalara gidilmek durumunda kalınmış anlaşılan. 

Emanet Yaman kaç yaşında, evli mi, kimdir?
Halil İbrahim Ceyhan aynı zamanda bir modeldir.

 

Kanal 7 Emanet dizisi Yaman gerçekte Halil İbrahim Ceyhan'dır. Halil İbrahim Ceyhan'ın asıl mesleği şarkıcılıktır.

İlk olarak 2019 yılında 'Kendini Bana Bırak' adlı bir single çıkarmıştır.

Emanet Yaman kimdir, nereli, kaç yaşındadır?

Oyunculuk hayatına ise yine single çalışmasını piyasaya sürdüğü yıl olan 2019 yılında 'Hemen Döneriz' adlı filmde başlamıştır.

Emanet dizisi başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkan Halil İbrahim Ceyhan performansı ile adından çokca söz ettirecek oyunculardan biri.

Emanet Yaman kimdir, nereli, kaç yaşındadır?

Halil İbrahim Ceyhan 2007 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışlmasında 'Gelecek Vaad Eden Erklek Model' seçilmiştir.

Emanet Yaman 30 yaşındadır. 

Yaman aslen Sivaslıdır.

Yorumlar

Eda halil silayi haketmiyor bu diziden çikip gidersiniz bende rahatlarym silada üstelik hiçde yakişikli falanda diyilsiniz
Yildiz halil çooook kötü biri silaýa hiç ha et miýor
Aýşat Ýegenowa Halil beg siz rolunuzu çok iy oynuyorsunuz bide siz silaya çooook yakişyorsunuz turkmenistan. Halil ile Sila sizi çoook seviyorum
Elif Halil abi ben gerçekten sizin büyük bir hayranınızım harikasınız
Papatya Hayranlarının sizleri seviyoruz ❤️❤️