Vatandaş hindi ve kırmızı et yerine tavuk tercih ediyor

Bilecik’te yıllarca tavukçuluk yapan Sezgin Yıldız, yılbaşı öncesi vatandaşların hindi yerine tavuğu tercih ettiklerini belirterek, 3 kiloluk aile boyu tavuklarına ise ilginin büyük olduğunu söyledi.Yıldız, yılbaşı gecesi için vatandaşlarının...

Google Haberlere Abone ol
Vatandaş hindi ve kırmızı et yerine tavuk tercih ediyor

Bilecik’te yıllarca tavukçuluk yapan Sezgin Yıldız, yılbaşı öncesi vatandaşların hindi yerine tavuğu tercih ettiklerini belirterek, 3 kiloluk aile boyu tavuklarına ise ilginin büyük olduğunu söyledi.

Yıldız, yılbaşı gecesi için vatandaşlarının bütün tavuk satışına yöneldiğini ifade etti. Sezgin Yıldız, “Kilosu 6,75 TL ve bizim özel olarak getirdiğimiz ve yaklaşık 3.3.5 kilo arası değişen aile boyu bütün tavuklar çok satıldı. Vatandaşlar bu yıl kırmızı ette yönelik iddialara karşı bu sene tavuk ürünlerine yöneldi. Bütün tavuğun yanı sıra kilosu 11 lira olan parça ve kilosu 11 TL olan but tercih ediliyor. Tezgahlardaki mallarımız gün aşırı bitiyor ve yenilerini yerlerine koyuyoruz. Bu sene tavuk satışları çok güzel, geçen senelere göre. Satışlarımızı tamamlayıp yeni yıla yeni umutlarla gireceğiz” dedi.

Yorumlar