Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız”

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan vatandaşların yanında olmaya, her sıkıntısında onlara destek olmaya devam ediyor.Sosyal belediyeciliği daha aktif olarak yaşatan Belediye Başkanı Rifat Özkan bu kapsamda engelli vatandaşı evinde ziyaret...

Google Haberlere Abone ol
Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız”

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan vatandaşların yanında olmaya, her sıkıntısında onlara destek olmaya devam ediyor.

Sosyal belediyeciliği daha aktif olarak yaşatan Belediye Başkanı Rifat Özkan bu kapsamda engelli vatandaşı evinde ziyaret etti.

Faruk ve Özgül Yıldırım ailesini ziyaret ederek doğuştan beyin felci geçirmiş 10 yaşındaki engelli çocukları Mustafa’nın ihtiyaçlarını gideren Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan hiçbir ihtiyaç sahibi vatandaşın talebini geri çevirmeyerek yerine getireceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Bazen doğuştan bazen de beklenmedik hastalık ve kazalar nedeniyle oluşan sakatlıklar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor ama hayata küsmeden en olumsuz şartlarda bile sabretmemiz gerekir. Hastalara ve yaşlılara yapılan ziyaretler dinimizin, kültürümüzün en güzel örneklerindendir. Hemşerilerimizin iyi ve kötü gününde yanında olmaya devam edeceğiz. Hizmet gönül işidir, belediyecilik dua almaktır. Bu kapsamda da engelsiz bir yaşam ve engelsiz bir Niğde için üzerimize düşen her görevi yerine getireceğiz. Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Onların mutluluğu ve daha rahat koşullarda yaşaması için Niğde Belediyesi olarak gereken yardımları ve çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar