Kadro güçlendiren memurlara oryantasyon eğitimi veriliyor

Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bünyesinde Bilecik genelinde yeni göreve başlayan sözleşmeli memurlara oryantasyon eğitimi veriliyor.Yeni göreve başlayan 21 memur Bilecik merkez ve ilçeleri olmak üzere Gıda Tarım ve Hayvancılık...

Google Haberlere Abone ol
Kadro güçlendiren memurlara oryantasyon eğitimi veriliyor

Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bünyesinde Bilecik genelinde yeni göreve başlayan sözleşmeli memurlara oryantasyon eğitimi veriliyor.

Yeni göreve başlayan 21 memur Bilecik merkez ve ilçeleri olmak üzere Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından atamaları yapılarak görevlerine başladılar. Konu hakkında açıklamada bulunan Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, devlet memurluğunun esas ve ilkeleri konusunda bilgi verirken, ülkenin nereden nereye geldiğine işaret ederek, bu başarıyı daha da çalışarak ileriye götürmek gerektiğini dile getirdi. Yıldız, “Bazı yalan ve yanlış yapılan tarım hakkındaki haberlere de böylelikle en doğru cevabı vermiş oluruz. Bilen insan güçlü insandır. Bilmek için doğru kaynakları okumalı, tecrübesi olan güvenilir insanları dinlemeli ve araştırarak öğrenmeliyiz. Bilgilerimizi de çiftçimizle ve çevremizdeki insanların anlayabileceği şekilde iletişim kurarak aktarmalıyız. İlde ya da ilçelerinizde uygulanabilecek farklı projeler üretmelisiniz. Çiftçimizin üretim maliyetini azaltacak, üretim miktar ve kalitesini artıracak, Pazar bulacak ve evine bir ekmek daha fazla götürmesi için gayret sarf edeceğiz. Kurumumuz sizlerle daha da güç kazanmış oldu. Tarım ailesine hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar