Göçmen çocuklarına yeni yıl hediyesi

Kars Valiliği ile Türkiye Yardım Severler Derneği Kars Şubesi Başkanlığı’nca Afganistan, Suriye ve Mısırlı göçmenlerin çocuklarına kışlık kıyafet yardımı yapıldı.Kars Valiliği Göç İdaresi Müdürlüğü’nde düzenlenen programda...

Google Haberlere Abone ol
Göçmen çocuklarına yeni yıl hediyesi

Kars Valiliği ile Türkiye Yardım Severler Derneği Kars Şubesi Başkanlığı’nca Afganistan, Suriye ve Mısırlı göçmenlerin çocuklarına kışlık kıyafet yardımı yapıldı.

Kars Valiliği Göç İdaresi Müdürlüğü’nde düzenlenen programda Vali Yardımcısı Murat Özdemir, Türkiye Yardım Severler Derneği (TYSD) Kars Şubesi Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım ve İl Göç İdaresi Müdür Vekili İlyas Yıldız, göçmenlerin çocuklarının kışlık kıyafetlerini verdi.

TYSD Kars Şubesi Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım, “Göçmenlerin Türkiye ve bayrak sevgileri görülmeye değerdi. Bu durumu gördükçe mutluluğumuz ve şevkimiz daha da artıyor. Bayrağımıza kendi bayrakları gibi sahip çıkıyorlar. Onların yoksul durumuna üzüldüğümüz gibi ülkemizi sevmelerinden dolayı da mutlu oluyoruz. Bundan sonra da desteklerimiz sürecek” dedi.

Kışlık mont, bot, tulum ve kıyafetleri alan ailelerin mutlulukları gözlerinden okunurken, Vali Yardımcısı Murat Özdemir ve TYSD Kars Şubesi Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım, bu tür yardımların zaman zaman yapılacağını belirttiler.

Yorumlar