’Genç Çiftçi Projesi’nden yararlanan İhsan Çetin: Devletimizin bize olan güvenini boşa çıkartmayacağım

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde Hükümetin ’genç çiftçi projesi’ kapsamında verdiği desteklerden vatandaşlar yararlanmaya devam ediyor.4 dişi 1 erkek mandasını teslim alan Altıntaş ilçesi Çakırsaz köyünde yaşayan genç çiftçi...

Google Haberlere Abone ol
’Genç Çiftçi Projesi’nden yararlanan İhsan Çetin: Devletimizin bize olan güvenini boşa çıkartmayacağım

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde Hükümetin ’genç çiftçi projesi’ kapsamında verdiği desteklerden vatandaşlar yararlanmaya devam ediyor.

4 dişi 1 erkek mandasını teslim alan Altıntaş ilçesi Çakırsaz köyünde yaşayan genç çiftçi İhsan Çetin, kırsal kalkınma desteklemeleri konusunda hükümetin verdiği desteklerden vatandaşların yararlanmasını istedi.

İhsan Çetin, ’’Devletimizin bize olan güvenini boşa çıkartmayacağız. Bir çok arkadaşım bu imkandan yararlanarak kimseye muhtaç olmadan kendi düzenini kurdu. Bende bu haktan yararlanmak için önce Altıntaş İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüze başvurdum. Gerekli incelemelerden sonra uygun gördüler. Hükümetimizden Allah razı olsun. Bana güvenenleri mahçup etmeden aldığım 5 manda ile işimi büyütmek için elimden geleni yapacağım. Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ve Altıntaş ilçe Müdürlüğümüze sonsuz teşekkür ederim’’ diye konuştu. (YD-EFE)

Yorumlar