Çakırözer Muharrem iftarına konuk oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Muharrem ayı iftarında yurttaşlarla bir araya geldi.CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Hacıbektaş Veli Vakfı ve Derneği’nde düzenlenen Muharrem Ayı iftarında yurttaşlarla...

Google Haberlere Abone ol
Çakırözer Muharrem iftarına konuk oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Muharrem ayı iftarında yurttaşlarla bir araya geldi.

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Hacıbektaş Veli Vakfı ve Derneği’nde düzenlenen Muharrem Ayı iftarında yurttaşlarla bir araya geldi. Muharrem ayının tüm dünyaya barış, huzur ve kardeşlik getirmesini dileyen Çakırözer, Alevilere yönelik tüm ayrımcılıkların son bulmasını ve eşit yurttaş olarak tüm hak ve özgürlüklerden yararlanmalarının sağlanmasını istedi.

Muharrem iftarına Alevi Bektaşi Dernekleri Platformu üyesi dernek yöneticileri ve inanç önderleri ile birlikte katılan Çakırözer, yemek sonrasında Hacı Bektaş Veli Vakfı ve Derneğini ziyaret ederek, yöneticilerine teşekkür etti. Üyelerin talep ve beklentilerini dinleyen Çakırözer, “Kutsal aylarımızdan biri de Muharrem Ayı. Bu akşam burada yasınızı ve lokmanızı benimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Sizlerle aynı sofrada olmaktan büyük onur duydum. Muharrem oruçlarının ülkemize ve dünyamıza birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamını getirmesini dilerim. Alevi yurttaşlarımızın eşit yurttaşlık ve inanç özgürlüğü temelindeki tüm haklı taleplerinin karşılanması gerekir. Dileğimiz bütün inançların özgürce kendini ifade ettiği bir ülke olmamız” dedi.

Yorumlar