Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı’dan hayvan barınağı ile ilgili iddialara yanıt

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencilere ait bir sosyal paylaşım sitesinde Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yerde kanlar içinde yatan bir köpeğin resimlerinin...

Google Haberlere Abone ol
Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı’dan hayvan barınağı ile ilgili iddialara yanıt

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencilere ait bir sosyal paylaşım sitesinde Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yerde kanlar içinde yatan bir köpeğin resimlerinin paylaşılarak, "Hayvan barınağında yaralı hayvanlar ve soğuktan donan yavru köpekler var" paylaşımın ardından bir basın açıklaması yaptı.

Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, yaptığı açıklamada, Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hayvanların soğuktan donduğu ve yaralı hayvanların tedavi edilmediği iddiaların tamamen asılsız olduğu söyledi. Avcı, "Söz konusu resimdeki köpeğin serbest gezinti alanında yer alan çitlerin üzerinden atlarken kürek kemiğinin üstünden ve patisinin altından yara aldığı için kanama meydana geldi. Akabinde görevli arkadaşlar ile birlikte kanamanın durdurulduğu, dikişlerinin atılıp tedavisinin tamamlandı. Bu esnada ziyaret olarak barınağımıza gelen habersizce kan damlayan yerleri çekerek sosyal medyaya üzerinde bizi karalama çalışması içine girildi. Söz konusu köpeğin tedavi edildiğini ayrıca kısırlaştırma ve küpeleme işlemleri de tamamlandı. Çalışmaları yerinde görmek isteyen herkesin Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne davetli olduğunu dile getirmek isterim" dedi.

Yorumlar