Bayram öncesi soğan ve sarımsak satışları arttı

Kurban Bayramı’na az bir süre kala, soğan ve sarımsağa olan ilgi pazarcıları memnun etti.Pazarcılar, soğan ve sarımsakların satışlarından dolayı mutluluk duyduklarını dile getirerek, bayram yaklaştıkça tezgahların daha da kalabalık...

Google Haberlere Abone ol
Bayram öncesi soğan ve sarımsak satışları arttı

Kurban Bayramı’na az bir süre kala, soğan ve sarımsağa olan ilgi pazarcıları memnun etti.

Pazarcılar, soğan ve sarımsakların satışlarından dolayı mutluluk duyduklarını dile getirerek, bayram yaklaştıkça tezgahların daha da kalabalık olacağını belirtiyorlar. Konu ile ilgili konuşan pazarcı Halil Arslan, “Soğan ve sarımsak etle gider. Kurban Bayramı gelince piyasalarda yoğunluk arzuladığımız gibi oluyor. Fiyatlarımız şuan çok uygun. Vatandaşlar bayram için son alışverişlerini yaparken, soğan ve sarımsak almadan da geçmiyorlar. Geçen haftaya göre satışlarımız yüzde 70 arttı diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

“Küçük soğan çok satılıyor”

Pazarcı Halil Arslan, mor ve beyaz soğana kıyasla küçük soğanların daha çok satıldığını kaydetti. Arslan, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Vatandaşlar küçük soğanları genelde birçok yemeğin içine koyuyor veya kebap için ullanıyor. Kebap seven vatandaşların ilgisiyle şuana kadar en çok satan soğan çeşidimiz küçük soğanlardır.”

Yorumlar